TS16949 πολυστρωματική τυπωμένη πρωτότυπο δοκιμή πινάκων κυκλωμάτων 100% AOI

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: ISO9001/ ISO14001
Αριθμό μοντέλου: NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 1-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 30,000PCS/month
Όνομα προϊόντων: Τυπωμένο πρωτότυπο πολυστρωματικό PCB κυκλωμάτων για την αυτοκίνητη σειρά ηλεκτρονικής Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Τυπωμένο πρωτότυπο κύκλωμα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 μονάδα/μονάδες την εβδομάδα Εξεταστική υπηρεσία: Δοκιμή 100% AOI Testing/ICT/FCT
Υπηρεσία: Πλήρης με το κλειδί στο χέρι υπηρεσία PCB+Components+Assembly Τύπος υπηρεσιών: Προσαρμοσμένο PCB Assemby
Πρότυπα πιστοποιητικών: ΕΠΙ-α-600H κατηγορία 2, κατηγορία 3, TS16949, ROHS Πάχος πινάκων: 1.6mm
Υψηλό φως:

TS16949 δοκιμή πρωτοτύπων 100% AOI

,

TS16949 δοκιμή PCB 100% AOI πρωτοτύπων

,

TS16949 πολυστρωματική δοκιμή πινάκων κυκλωμάτων 100% AOI

Τυπωμένο πρωτότυπο πολυστρωματικό PCB κυκλωμάτων για την αυτοκίνητη σειρά ηλεκτρονικής

 

 

Ιατρικός εξοπλισμός

 

Η ηλεκτρονική έχει μια σημαντική συμβολή στην υγεία - η νοσηλευτική βιομηχανία, όπως διαγνωστικό, ελεγκτικό και θεραπευτικό εξοπλισμό. Δεδομένου ότι η ανάπτυξη της ηλεκτρονικής γίνεται αποδοτικότερη και πυκνή, οι ιατρικές εφαρμογές αυτών των ηλεκτρονικών συσκευών συνεχίζουν να αυξάνονται, οδηγώντας στις ατελείωτες νέες δυνατότητες. Στην καρδιά αυτών των ιατρικών συσκευών είναι το PCB. Το PCBs στην ιατρική βιομηχανία είναι ιδιαίτερα ειδικευμένο για να προσαρμόσει τους μοναδικούς περιορισμούς των ιατρικών συσκευών. Σε πολλές ιατρικές εφαρμογές, οι μικρές συσκευασίες απαιτούνται για να καλύψουν τις απαιτήσεις μεγέθους για τα μοσχεύματα ή τα όργανα ελέγχου εντατικής. Επομένως, ιατρικό PCBs τείνει να είναι υψηλή πυκνότητα ειδικότητας διασυνδέει PCBs, επίσης γνωστό ως HDI PCBs. Ιατρικό PCBs μπορεί επίσης να γίνει με τα εύκαμπτα υποστρώματα που επιτρέπουν στο πολυστρωματικό PCB για να κάμψουν κατά τη διάρκεια της χρήσης, η οποία είναι ουσιαστική και για τις εσωτερικές και εξωτερικές ιατρικές συσκευές. Ιατρικό PCBs κρατιέται σε υψηλότερα πρότυπα από τους περισσότερους άλλους πολυστρωματικούς τύπους PCB λόγω των ανησυχιών υγείας που συνδέονται με τους. Εκτός από τη συμμόρφωση με τους ακριβείς ιατρικούς κανονισμούς, η επανάληψη και η αξιοπιστία είναι δύο ουσιαστικές ιδιότητες που οι ιατρικοί πολυστρωματικοί προμηθευτές PCB πρέπει να επιτύχουν.

1. Όργανα ελέγχου: Προσωπικά και όργανα ελέγχου υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων ελέγχου γλυκόζης αίματος, των οργάνων ελέγχου ποσοστού καρδιών και πίεσης του αίματος, και περισσότερων.
2. Τεχνολογία ανίχνευσης: Οι ανιχνευτές CT και η τεχνολογία υπερήχου χρησιμοποιούν χαρακτηριστικά την πολυστρωματική PCB-βασισμένη στον ηλεκτρονική.
3. Σύστημα ελέγχου: Η συσκευή ελέγχει την έγχυση, το ποσοστό ροής και η διανομή ελέγχονται ηλεκτρονικά.
4. Εσωτερικές συσκευές: Οι βηματοδότες και οι παρόμοιες εσωτερικές ιατρικές συσκευές κρατούν τους ασθενείς υγιείς και χρησιμοποιούνται από ένα κεντρικό μικροϋπολογιστής-PCB.

 

 

 

Ικανότητες PCB

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

 

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

CESGATE είναι επιχείρηση με μια ανώτερη ομάδα. 80% της διοίκησης έχει ένα μεταπτυχιακό ή ανωτέρω, και 100% της ομάδας πωλήσεων έχουν το πτυχίο πανεπιστημίου ή ανωτέρω. Λειτουργούμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες ημερησίως, για να παρέχουμε στους πελάτες τις καλύτερες υπηρεσίες και τις λύσεις. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται σε χτίζοντας 6, βιομηχανικό πάρκο Fuyuan, δρόμος Qiaotang, οδός Fuyong, πόλη Shenzhen, Κίνα, με μια κεντρική αποθήκη εμπορευμάτων 1600 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες παραγωγής σας. Με τη δύναμη και την επαγγελματική δυνατότητά της, η ομάδα μας είναι η προτιμημένη υπηρεσία διανομέων ηλεκτρονικών συστατικών σας. CESGATE το παίρνουμε πάντα όπως η αποστολή μας από το " πελάτη προτεραιότητας, αποτελεσματική υπηρεσία», επιμένουμε ότι σε αυτήν την διαχείριση η αρχή «της ανάπτυξης προωθεί τη διαχείριση, αποδοτικότητα διοικητικών οφελών». Ο όλος υπάλληλός μας λαμβάνει σταθερά υπόψη με " υψηλό - η ποιότητα ζητά την επιβίωση, το υψηλό echnology ζητά την ανάπτυξη «. Θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε το στρατηγικό στόχο μας: Επαγγελματική διαχείριση, μεγάλης κλίμακας βιομηχανία, διεθνής αγορά»

 

 

 

TS16949 πολυστρωματική τυπωμένη πρωτότυπο δοκιμή πινάκων κυκλωμάτων 100% AOI 0TS16949 πολυστρωματική τυπωμένη πρωτότυπο δοκιμή πινάκων κυκλωμάτων 100% AOI 1TS16949 πολυστρωματική τυπωμένη πρωτότυπο δοκιμή πινάκων κυκλωμάτων 100% AOI 2TS16949 πολυστρωματική τυπωμένη πρωτότυπο δοκιμή πινάκων κυκλωμάτων 100% AOI 3TS16949 πολυστρωματική τυπωμένη πρωτότυπο δοκιμή πινάκων κυκλωμάτων 100% AOI 4TS16949 πολυστρωματική τυπωμένη πρωτότυπο δοκιμή πινάκων κυκλωμάτων 100% AOI 5TS16949 πολυστρωματική τυπωμένη πρωτότυπο δοκιμή πινάκων κυκλωμάτων 100% AOI 6

 

FAQ

 

 

Q: Αυτό που απαιτείται για την αναφορά PCB & PCBA;
CESGATE: Για το PCB: Το αρχείο Gerber και οι τεχνικές απαιτήσεις (το υλικό, μέγεθος, επιφάνεια τελειώνει την επεξεργασία, το πάχος χαλκού, το πάχος πινάκων) και η ποσότητα εσείς χρειάζονται.
Για PCBA: Αρχεία προαναφερθε'ντα, αρχείο BOM, επιλογών και θέσεων.
Q: Ποια είναι τα κύρια προϊόντα των υπηρεσιών PCB/PCBA σας;
CESGATE: Αυτοκίνητος, στρατιωτικός, αεροδιαστημικός, έλεγχος βιομηχανίας, ιατρική φροντίδα, IOT, έξυπνο σπίτι, ρομπότ, μέρη αυτοκινήτου, κάμερα, UAV.
Q: Είναι τα αρχεία μου ασφαλή;
CESGATE: Τα αρχεία σας κρατιούνται στην πλήρη ασφάλεια. Προστατεύουμε την πνευματική ιδιοκτησία για τους πελάτες μας σε ολόκληρη τη διαδικασία. Όλα τα έγγραφα από τους πελάτες δεν μοιράζονται ποτέ με οποιουσδήποτε τρίτους.
Εάν από τον πελάτη, θα υπογράψουμε ένα NDA υποκείμενο στους τοπικούς νόμους από την πλευρά του πελάτη και θα υποσχεθούμε να κρατήσουμε τα στοιχεία πελατών ιδιαίτερα εμπιστευτικά.
Q: ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ;
CESGATE: 1. Τα προϊόντα μας είναι όλα αρχικά, και θα εξετάσουμε τα αγαθά πριν από την αποστολή από τις επαγγελματικές μηχανές όπως KEYSIGHT E4991A και KEYSIGHT E4980.
2. Εάν η έκθεση δοκιμής ανάγκης αγοραστών, μπορούμε να στείλουμε το προϊόν στο anthoritative όργανο όπως τα άσπρα εργαστήρια αλόγων (SZ) που περιορίζεται, σφαιρική δοκιμή ηλεκτρονικής, κ.λπ.

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kevin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344