Να στείλετε μήνυμα

Πολυστρωματική μητρική κάρτα ηλεκτρονικής PCB

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: ISO9001/ ISO14001
Αριθμό μοντέλου: NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 1-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 30,000PCS/month
Όνομα προϊόντων: Συσκευών ηλεκτρονικής μητρικών καρτών χονδρικός σε απευθείας σύνδεση PCB Manifacturing πολυστρωματικ Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Μητρική κάρτα ηλεκτρονικής συσκευών
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 μονάδα/μονάδες την εβδομάδα Εξεταστική υπηρεσία: Δοκιμή 100% AOI Testing/ICT/FCT
FR4 πολυστρωματικό PCB: Τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων HASL Ενότητα WiFi: Ενότητα Wifi συμπεριλαμβανόμενη
Λήξη επιφάνειας: IG, HASL ΑΜΌΛΥΒΔΟ Πάχος πινάκων: 1.6mm
Υψηλό φως:

ΑΜΌΛΥΒΔΗ μητρική κάρτα ηλεκτρονικής HASL

,

ΑΜΌΛΥΒΔΟ πολυστρωματικό PCB HASL

,

Μητρική κάρτα FR408 FR408HR ηλεκτρονικής

Συσκευών ηλεκτρονικής μητρικών καρτών χονδρικός σε απευθείας σύνδεση PCB Manifacturing πολυστρωματικός

 

 

Συνοπτική εισαγωγή στο PCBs μας

 

Ο τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων βραχύνεται ως πολυστρωματικό PCB, επίσης γνωστό ως τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων, τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων, κ.λπ. Είναι πίνακας κυκλωμάτων που διαμορφώνει το σημείο για να δείξει τις συνδέσεις και τα τυπωμένα συστατικά σε ένα κοινό υπόστρωμα σύμφωνα με ένα προκαθορισμένο σχέδιο. Οι τυπωμένοι πίνακες κυκλωμάτων είναι ένα αναπόφευκτο βασικό συστατικό των προϊόντων ηλεκτρονικών πληροφοριών και είναι γνωστοί ως «μητέρα των ηλεκτρονικών προϊόντων». Υπάρχουν πολλά είδη τυπωμένων προϊόντων πινάκων κυκλωμάτων, και οι μέθοδοι ταξινόμησής τους είναι διαφορετικές. Σύμφωνα με τον αριθμό στρωμάτων, οι τυπωμένοι πίνακες κυκλωμάτων μπορούν να διαιρεθούν σε ενιαίος-πλαισιωμένους, double-sided, πολυστρωματικούς πίνακες, κ.λπ. σύμφωνα με τη διαφορετική μαλακότητα, οι τυπωμένοι πίνακες κυκλωμάτων μπορούν να διαιρεθούν σε άκαμπτα τυπωμένα κυκλώματα. Πίνακας (RPC), εύκαμπτος τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων (FPC) και άκαμπτος-ευκίνητος τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων τρία κατηγορίες.

 

Ικανότητες PCB

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

 

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

CESGATE είναι Διαδίκτυο + βιομηχανία 4,0 ευφυής κατασκευαστική επιχείρηση, που αφιερώνεται στη βοήθεια των σφαιρικών επιχειρήσεων να λυθούν τα προβλήματα της ακρίβειας, δυσκολία, ειδική, αργή παράδοση των μικρών και μέσων διαταγών και της δύσκολης προμήθειας. CESGATE στηρίζεται στις νέες τεχνολογίες όπως τα μεγάλα στοιχεία, το σύννεφο υπολογίζοντας, και το Διαδίκτυο των πραγμάτων, που συνδυάζεται με τη μόνος-αναπτυγμένες ευφυείς αναφορά, την επιθεώρηση, τη συνέλευση, και την παραγωγή σχεδιάζοντας το σύστημα, για να επιτύχει το «έξυπνο εργοστάσιο, εύκαμπτη κατασκευή». CESGATE με τους πελάτες για να παρέχει σε τους τις ηλεκτρονικές κατασκευαστικές υπηρεσίες υψηλός-ποιοτικών πολυστρωματικές PCB και PCBA για να επιτύχει τους στόχους τους. Η ευελιξία μας είναι στις απαιτήσεις πελατών συνεδρίασης και την ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών μας. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να εισαγάγουν τα νέα προϊόντα τους στην αγορά στο γρηγορότερο χρόνο πιθανό με την παροχή υψηλή - ποιότητα, συνέλευση γρήγορος-στροφής. Παρέχουμε τη μιας στάσης ηλεκτρονική κατασκευαστική υπηρεσία για να σας βοηθήσουμε να είστε κατάλληλος τα σχέδιά σας και να παρέχετε τα ποιοτικά δείγματα στους πελάτες σας.

 

Πολυστρωματική μητρική κάρτα ηλεκτρονικής PCB 0Πολυστρωματική μητρική κάρτα ηλεκτρονικής PCB 1Πολυστρωματική μητρική κάρτα ηλεκτρονικής PCB 2Πολυστρωματική μητρική κάρτα ηλεκτρονικής PCB 3Πολυστρωματική μητρική κάρτα ηλεκτρονικής PCB 4Πολυστρωματική μητρική κάρτα ηλεκτρονικής PCB 5Πολυστρωματική μητρική κάρτα ηλεκτρονικής PCB 6

 

FAQ

 

Q: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ;
CESGATE: Θα προσφέρουμε μετά από σας τη θέση μια διαταγή ή πριν από την αποστολή.
Q: Ποια είναι τα κύρια προϊόντα των υπηρεσιών PCB/PCBA σας;
CESGATE: Οι υπηρεσίες PCB/PCBA μας είναι κυρίως για τις βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής, αυτοκίνητης, ενέργειας, δοσολογία/μετρήσεις, καταναλωτικά ηλεκτρονικά.
Q: Είναι CESGATE ένα εργοστάσιο ή εμπορική επιχείρηση;
CESGATE: CESGATE είναι ένα εργοστάσιο με το πολυστρωματικό εργοστάσιο PCB που βρίσκεται στα εργοστάσια συνελεύσεων Senzhen και SMT και σε Shenzhen και σε Chengdu.
Q: ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ;
CESGATE: 1. Τα προϊόντα μας είναι όλα αρχικά, και θα εξετάσουμε τα αγαθά πριν από την αποστολή από τις επαγγελματικές μηχανές όπως KEYSIGHT E4991A και KEYSIGHT E4980.
2. Εάν η έκθεση δοκιμής ανάγκης αγοραστών, μπορούμε να στείλουμε το προϊόν στο anthoritative όργανο όπως τα άσπρα εργαστήρια αλόγων (SZ) που περιορίζεται, σφαιρική δοκιμή ηλεκτρονικής, κ.λπ.

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kevin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344