4OZ ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων Subwoofer χαλκού RO3003

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: ISO9001/ ISO14001
Αριθμό μοντέλου: NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 1-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 30,000PCS/month
Όνομα προϊόντων: Subwoofer κυκλωμάτων πινάκων με το κλειδί στο χέρι συνελεύσεων έλεγχος πρωταρχικό Bom PCB υπηρεσιών Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Πίνακας κυκλωμάτων Subwoofer
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 μονάδα/μονάδες την εβδομάδα Εξεταστική υπηρεσία: Δοκιμή 100% AOI Testing/ICT/FCT
FR4 πολυστρωματικό PCB: Τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων HASL Υλικό βάσεων: FR-4, cem-3, υψηλό TG, αλόγονο FR4 ελεύθερο, άκαμπτος-ΕΥΚΊΝΗΤΟ
Λήξη επιφάνειας: IG, HASL ΑΜΌΛΥΒΔΟ Πάχος χαλκού: 0.5-4OZ/1 Oz/2Oz ή συνήθεια
Υψηλό φως:

4OZ πίνακας κυκλωμάτων Subwoofer χαλκού

,

Πίνακας κυκλωμάτων Subwoofer RO3003

,

4OZ ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων χαλκού

Subwoofer κυκλωμάτων πινάκων με το κλειδί στο χέρι συνελεύσεων έλεγχος πρωταρχικό Bom PCB υπηρεσιών πολυστρωματικός

 

 

Πλεονεκτήματα CESGATE


1. Το υλικό φθάνει, προγραμματίζει τη συνέλευση αμέσως
2. Στη γραμμή παραγωγής συγκόλλησης SMD,
3. Επιταχύνετε τη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος.

4. κεντρική αποθήκη εμπορευμάτων 1600 τετραγωνικών μέτρων
5. Μεγάλη έκταση Yageo, Murata, Avx, Kemet RC
6.Temperature και έλεγχος υγρασίας, πρώτα -/πρώτα - έξω πρώτος έξω μηχανισμός

 

 

Ικανότητες PCB

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

 

 

4OZ ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων Subwoofer χαλκού RO3003 04OZ ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων Subwoofer χαλκού RO3003 14OZ ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων Subwoofer χαλκού RO3003 24OZ ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων Subwoofer χαλκού RO3003 34OZ ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων Subwoofer χαλκού RO3003 44OZ ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων Subwoofer χαλκού RO3003 54OZ ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων Subwoofer χαλκού RO3003 6

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

Η Co. τεχνολογίας Cesgate Chengdu, ΕΠΕ βρίσκεται στη ζώνη υψηλής τεχνολογίας Chengdu, Sichuan, Κίνα, με τυποποιημένες σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις περίπου 4.000 τετραγωνικών μέτρων. Η επιχείρηση είναι κύριος ηλεκτρονικός κατασκευαστικός φορέας παροχής υπηρεσιών σε Chengdu. Το εργοστάσιο έχει περάσει την πιστοποίηση συστημάτων πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 και προστασίας του περιβάλλοντος ISO14001 που εκδίδεται από SGS. Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εμμείνει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία της «επαγγελματικής ποιότητας, συνεχής καινοτομία, και η υψηλής ποιότητας υπηρεσία» .CESGATE παρέχει τις ηλεκτρονικές κατασκευαστικές υπηρεσίες (EMS) για τα προϊόντα σας που απαιτούν ότι η επιφάνεια τοποθετεί, μέσω της τρύπας, BGA και τη μικτή τεχνολογία. Οι κύριες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την πολυστρωματική συνέλευση PCB (ηλεκτρονική συνέλευση), τη συστατική προμήθεια και την πολυστρωματική επεξεργασία PCB από τη γρήγορη στροφή, δείγμα που οργανώνεται στην παραγωγή όγκου. Οι πελάτες μας είναι ποιοι του ιατρικού, της ενοργάνωσης, ευφυούς του σπιτιού, αυτοκίνητης, της βιομηχανίας καταναλωτικών ηλεκτρονικά και των βιομηχανιών ρομποτικής. Μεγάλη έκταση των πολυστρωματικών υπηρεσιών κατασκευής και συνελεύσεων PCB για να ανταποκριθεί τις σε όλες τυπωμένες ανάγκες πινάκων κυκλωμάτων σας.

 

FAQ

 

Q: Είναι τα αρχεία μου ασφαλή;
CESGATE: Τα αρχεία σας κρατιούνται στην πλήρη ασφάλεια. Προστατεύουμε την πνευματική ιδιοκτησία για τους πελάτες μας σε ολόκληρη τη διαδικασία. Όλα τα έγγραφα από τους πελάτες δεν μοιράζονται ποτέ με οποιουσδήποτε τρίτους.
Εάν από τον πελάτη, θα υπογράψουμε ένα NDA υποκείμενο στους τοπικούς νόμους από την πλευρά του πελάτη και θα υποσχεθούμε να κρατήσουμε τα στοιχεία πελατών ιδιαίτερα εμπιστευτικά.
Q: Είναι τα αρχεία μου ασφαλή;
CESGATE: Τα αρχεία σας κρατιούνται στην πλήρη ασφάλεια. Προστατεύουμε την πνευματική ιδιοκτησία για τους πελάτες μας σε ολόκληρη τη διαδικασία. Όλα τα έγγραφα από τους πελάτες δεν μοιράζονται ποτέ με οποιουσδήποτε τρίτους.
Εάν από τον πελάτη, θα υπογράψουμε ένα NDA υποκείμενο στους τοπικούς νόμους από την πλευρά του πελάτη και θα υποσχεθούμε να κρατήσουμε τα στοιχεία πελατών ιδιαίτερα εμπιστευτικά.
Q: Είναι τα αρχεία μου ασφαλή;
CEGSATE: Τα αρχεία σας κρατιούνται πολύ ασφαλή, και προστατεύουμε την πνευματική ιδιοκτησία για τους πελάτες μας σε όλη τη διαδικασία. Όλα τα αρχεία που παρέχονται από τους πελάτες δεν μοιράζονται ποτέ με οποιοδήποτε τρίτο.
Q: Γιατί θα έπρεπε να αγοράσουμε από CESGATE;
CESGATE: Επαγγελματική και πεπειραμένη ομάδα Ε&Α. Προηγμένη επιστημονικής και λογικής διαδικασίας ροή εξοπλισμού παραγωγής.
Αξιόπιστο και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Εξετάζουμε όλα τα προϊόντα μας προτού να είσαι η αποστολή για να σιγουρευτεί όλα στον τέλειο όρο. Από το σχέδιο στο πλήρες προϊόν, η επαγγελματική ομάδα CESGATE θα σας βάλει άνετα

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kevin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344