Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Sia Li

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18349393344

WhatsApp : +8618349393344

QC Προφίλ

Ποιοτική πολιτική

 

CESGATE, ως επαγγελματικό PCB και PCBA ένας κατασκευαστής, μπορεί να παρέχει τη μιας στάσης υπηρεσία από το σχέδιο PCB/PCBA, το PCB κατασκευαστικός, τη συστατική πρόσβαση, τη συνέλευση PCB, και την πλήρη συνέλευση και τη δοκιμή προϊόντων. Έχουμε τις πιστοποιήσεις του ISO 9001, ISO 13485, και UL. Για να ελέγξει την ποιότητα παραγωγής και να βελτιώσει τη κοινωνική ευθύνη της επιχείρησής μας, CESGATE προσπαθεί να κάνει τα ακόλουθα τέσσερα σημεία:

 

 • Προσεκτική κατασκευή: Όλοι οι υπάλληλοι πρέπει να πάρουν την παραγωγή ως πυρήνα, ικανοποίηση πελατών ως σκοπό, και να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους που προσαρμόζονται στις σχετικές απαιτήσεις της επιχείρησης. Το προσωπικό στην τεχνολογία, η παραγωγή, η υπηρεσία, ή η διαχείριση προσπαθούν για την υψηλότερη παραγωγή και την ποιότητα αλλά το χαμηλότερο κόστος. Όλοι οι υπάλληλοι πρέπει να εργαστούν μαζί για να κάνουν τα ηλεκτρονικά συστατικά με τη υψηλή επίδοση, την πιό μικρή κατανάλωση, και την υψηλότερη ποιότητα.

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 0

 • Πλήρης συμμετοχή: Τεθειμένοι οι επιχείρηση άνθρωποί μας πρώτα. Η επιβίωση και η ανάπτυξη της επιχείρησης παραμένουν δεμένες στο προσωπικό. Η επιχείρησή μας υπογραμμίζει ότι όλοι οι υπάλληλοι πρέπει να συμμετέχουν στη διαχείριση της ποιότητας. Θέλουμε να αυξήσουμε τη συνείδηση των υπαλλήλων της ποιότητας και της ευθύνης να επιτρέψει όλο το προσωπικό για να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι της άνθησης της επιχείρησης και να είμαστε επαίσχυντοι της αδυναμίας της επιχείρησης. Όλο το προσωπικό πρέπει να λάβει τα δυναμικά μέτρα για να ελέγξει την ποιότητα και να έχει τις συνεισφορές στις υψηλής ποιότητας παραγωγές.

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 1

 • Συνεχής βελτίωση: Η συνεχής βελτίωση είναι ο στόχος η επιχείρησή μας που ακολουθείται για να καθιερώσει ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα. Η επιχείρησή μας συλλέγει τις πληροφορίες ανατροφοδοτεί και εσωτερικός λογιστικός έλεγχος για να προσδιορίσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες της αγοράς και των πελατών, τα προβλήματα του ποιοτικού ελέγχου, και λύνει έπειτα τα προβλήματα σε ταχύ και τους αποτελεσματικούς τρόπους. Με αυτούς τους τρόπους, PDCA συνεχίζει να λειτουργεί, η ικανοποίηση των ανόδων πελατών, η επιχείρηση αναβαθμίζει και η λειτουργία της επιχείρησης εισάγεται στην ενάρετη ανάπτυξη. Σύμφωνα με το ISO 9001 και το ISO 14001, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου του CESGATE θα ελέγξει αυστηρά την ποιότητα πριν από την αποστολή. Όλα τα μη συμμορφούμενα προϊόντα θα απορριφθούν και θα αναπαραχθούν αμέσως.
 •  

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 2

 • Αναζητήσεις τελειότητας: CESGATE είναι μια άριστη ομάδα που υποστηρίζει το επιχειρηματικό πνεύμα «της ακεραιότητας, της υπομονής, της εξερεύνησης, και του ενθουσιασμού». Όλο το προσωπικό πρέπει να καταβάλει όλες προσπάθειες να οδηγήσει την ανάπτυξη της επιχείρησης. Η επιχείρηση βάζει τον πελάτη πρώτα, υποστηρίζει την πλήρη συμμετοχή στην καθιέρωση, τη συντήρηση, και τη συνεχή βελτίωση του ποιοτικού ελέγχου, ακολουθεί την άριστες ποιότητα και την απόδοση, και δημιουργεί τη δόξα CESGATE για να εξυπηρετήσει τη χώρα, την κοινωνία, και τους εργατικούς υπαλλήλους.

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 3

Για να καταλάβει το διάγραμμα ροής παραγωγής και ποιότητας CESGATE πιό διαισθητικά, παρακαλώ αναφερθείτε στο ακόλουθο διάγραμμα, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθάνεστε ελεύθεροι να έρθετε σε επαφή με τη εξυπηρέτηση πελατών μας:

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 4

 

Για να εφαρμόσει πλήρως τις οδηγίες και τους στόχους της ανάπτυξης προστασίας του περιβάλλοντος και της πράσινης ανάπτυξης, CESGATE εξοπλίζεται με τον επαγγελματικό εξοπλισμό επεξεργασίας λυμάτων από τους κανονισμούς και λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα για να εξασφαλίσει ότι η απαλλαγή ανταποκρίνεται στα εθνικά πρότυπα.

 

Η προστασία του περιβάλλοντος διευκολύνει

 • Οι ανεξάρτητες και πλήρεις εγκαταστάσεις για τρία σπαταλούν την επεξεργασία
 • Πλήρους απασχόλησης όργανο ελέγχου της προστασίας του περιβάλλοντος.
 • Έγκαιρο φόρτωμα των στοιχείων ελέγχου.

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 5

 • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  Πρότυπο: IATF_16949
  Αριθμός: CN12/30393
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2022-03-15
  Ημερομηνία λήξης: 2025-03-14
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Manufacture of print circuit board (PCB) for automobile.
  Που εκδίδονται από: SGS
 • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  Πρότυπο: ISO14001
  Αριθμός: CN08/32249
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2020-12-26
  Ημερομηνία λήξης: 2023-04-25
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Manufacture of single sided, double sided and multilayer printed circuit boards.
  Που εκδίδονται από: SGS
 • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  Πρότυπο: ISO9001
  Αριθμός: CN07/31279
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2022-02-28
  Ημερομηνία λήξης: 2025-02-27
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Manufacture of single sided, double sided and multilayer printed circuit boards.
  Που εκδίδονται από: SGS