Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Sia Li

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18349393344

WhatsApp : +8618349393344

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd

Εργασία με CESGATE, εργασία με έναν επαγγελματικό και αξιόπιστο κατασκευαστή PCBA

  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες CESGATE Αριθμός Υπαλλήλων 355~416
Ετήσιες πωλήσεις 4,000,000-6,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2012
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

CESGATE είναι μια επαγγελματική εταιρία υπηρεσιών που συμμετέχεται κυρίως στην κατασκευή και την πώληση των διάφορων τύπων τυπωμένων πινάκων κυκλωμάτων, που εστιάζουν στην παροχή μιας μεγάλης έκτασης των προϊόντων και των υπηρεσιών PCB στους πελάτες μας.


Η επιχείρησή μας έχει επενδύσει βαριά παγκόσμια πιό προηγμένους σύγχρονους κατασκευάζω, τον εξοπλισμό δοκιμής, και το λογισμικό, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, τη Γερμανία, το Ισραήλ, την Ιταλία, και την Ταϊβάν. Κάνουμε υψηλού επιπέδου backplanes, HDI PCBs, υψηλής συχνότητας PCBs, υψηλό TG PCBs, αλόγονο-ελεύθερο PCBs, υποστρώματα μετάλλων, ευκίνητο αλλά άκαμπτος-ευκίνητο PCBs, και άλλα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρησή μας έχει περάσει την πιστοποίηση συστημάτων ISO-9001 ποιότητας και τις ISO-14001 περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις συστημάτων. Τα προϊόντα μας έχουν επιτύχει την έγκριση UL με το προληπτικό τμήμα ελέγχου εφαρμοσμένης μηχανικής, τη σε απευθείας σύνδεση επιθεώρηση 100% AOI, και την ηλεκτρική δοκιμή μας.


CESGATE προσπαθεί να είναι αξιόπιστος και μακροπρόθεσμος προμηθευτής PCBA. Η μέση χρονική ανοχή μας έχει υπερβεί πολλές επιχειρήσεις. Η επιχείρησή μας καθιερώνει μια μακροπρόθεσμη σταθερή σχέση με τις επιχειρήσεις παγκόσμιων κορυφαίες διοικητικών μεριμνών, που προσφέρουν γρήγορα και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες παγκοσμίως. CESGATE έχει καθιερώσει την καλή συνεργασία με χιλιάδες πελάτες στον κόσμο. Οι πελάτες μας φυλλομετρούν πάντα επάνω για αυτό που έχουμε κάνει.

Ιστορία

2012, CESGATE που καθιερώνεται επίσημα

2013, ολοκληρωμένο ISO90001, πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO14001

το 2014, συμμετείχε στις μεγάλες ηλεκτρονικές εκθέσεις προϊόντων

2015, επέκταση εργοστασίων, που προσθέτει 3 γραμμές παραγωγής SMT

το 2016, εισήγαγε Alibaba

2017, επέκταση εργοστασίων, που προσθέτουν τις γραμμές παραγωγής SMT και αγορασμένος περισσότερες μηχανές όπως το ΦΟΎΤΖΙ

το 2018, η ομάδα οργάνωσε σε βάθος να μάθει, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης ασφάλειας, την επαγγελματική κατάρτιση δυνατότητας, κ.λπ.

2019, CESGATE που επανεντοπίζεται σε Chengdu λόγω της επόμενης ανάπτυξης

το 2020, έχτισε μια άλλη αποθήκη εμπορευμάτων, που επεκτείνει την κλίμακα 4.000 τετραγωνικών μέτρων, και τα μέλη ομάδας έφθασαν σε 120 ανθρώπους

το 2021, αγόρασε περισσότερες μηχανές, όπως το ΦΟΎΤΖΙ XPF, NXT3, AIMEX, ΆΡΘΡΟ AOI/SPI/XRAY/FIRST…

Υπηρεσία

Για μια καλύτερη εμπειρία αναφοράς, ελέγξτε έξω την επισκόπηση υπηρεσιών CESGATE κατωτέρω:

1. Ελεύθερη και πλήρης υπηρεσία αναφοράς.

Μετά από να λάβει το Gerber και BOM σας, CESGATE θα παράσχει μια πλήρη αναφορά μέσα σε 24 ώρες, συμπεριλαμβανομένης της τιμής κάθε συστατικού. Μπορούμε επίσης να συστήσουμε τις κατάλληλες αντικαταστάσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας έτσι ώστε μπορείτε να πάρετε την αναφορά που θέλετε σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς παρενόχληση.

 

2. Stack-up σχέδιο.

CESGATE οι μηχανικοί θα σχεδιάσουν stack-up που συναντά τη ικανότητα παραγωγής μας για την αναφορά σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας όπως ο έλεγχος σύνθετης αντίστασης μετά από να λάβει τη διαταγή. Εάν δεν ικανοποιείτε με το, οι μηχανικοί θα το τροποποιήσουν έως ότου ικανοποιείτε.

 

3. Επεξεργασία PCB.

Παρακαλώ αναφερθείτε στο ακόλουθο παραχθε'ν PCB CESGATE συνήθως, εάν το πρόγραμμά σας συναντά οποιο δήποτε, εσείς μπορεί να μας έρθει σε επαφή με:

* PCB 2-68L

* Άκαμπτο PCB

* Εύκαμπτο PCB

* Άκαμπτος-ευκίνητο PCB

* PCB HDI

* Επίχρυσο PCB

* Υψηλή συχνότητα PCBs

* PCB αργιλίου

* Πίνακας κυκλωμάτων βάσεων χαλκού

* Υψηλό PCB TG

* Βαρύ PCB χαλκού

* Προσαρμοσμένος.

ΚΙΝΑ Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Όλο το PCBs θα εξεταστεί πριν από τις συνελεύσεις, όπως το προσάρτημα που εξετάζει και δοκιμή ελέγχων πετάγματος, και μια έκθεση δοκιμής θα παρουσιαστεί, έτσι μπορείτε να βεβαιωθείτε εντελώς για την ποιότητα PCB μας

 

4. Συστατική πρόσβαση.

CESGATE οι επαγγελματίες παρέχουν μια μιας στάσης λύση BOM, συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης BOM, την επιλογή μερών, και την πρόσβαση μερών για χιλιάδες πελάτες μας το χρόνο, που εγγυώνται την επιτυχία μικρών, μέσος-όγκου και μάζας batch προϊόντων τους των πρωτοτύπων.

ΚΙΝΑ Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

-10.000+ είδη Yageo, Murata, του AVX, πυκνωτών Kemet και αντιστατών στην αποθήκευση


- Πηνίο, ferrite χάντρες, και συνδετήρες στο απόθεμα
- Ανεφοδιασμός μερών βασισμένος σε ολόκληρο BOM
- Επιλογή μερών και υπηρεσία αντικατάστασης
- Ένα σύστημα πιστοποίησης προμηθευτών
- Τυποποιημένο σύστημα IQC
- Επαγγελματικοί μηχανικοί συστατικής επικύρωσης
- Επαγγελματικοί μηχανικοί BOM

 
5. Συνέλευση
Οι 12 γραμμές SMT είναι εξοπλισμένες με τις μηχανές του ΦΟΎΤΖΙ SMT υψηλών σημείων, τους φούρνους επανακυκλοφορίας ζωνών 10 θερμοκρασιών, AOI, SPI, την ΑΚΤΊΝΑ X, και τις μηχανές επανάληψης BGA. Παρέχουμε επίσης την πλήρη διαδικασία παραγωγής συμπεριλαμβανομένου SMT, της συνέλευσης, της δοκιμής, και του κτηρίου κιβωτίων.
ΚΙΝΑ Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2
 
 
6. Μια καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων.
CESGATE πάντα θεωρεί ότι η παράδοση δεν σημαίνει το τέλος ενός προγράμματος, και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τον πελάτη ανατροφοδοτούμε και εξετάζουμε οποιαδήποτε προβλήματα μεταπωλήσεων. Η υπευθυνότητα είναι πάντα ένα πολύ σημαντικό μέρος CESGATE, και η ποιότητα είναι ο υψηλότερος σκοπός μας.
 
Η ομάδα μας

CESGATE η ομάδα όχι μόνο έχει δοκιμάσει τους μηχανικούς και τους εργαζομένους εργαστηρίων αλλά και έχει το πλήρες προσωπικό υπηρεσιών πωλήσεων και μεταπωλήσεων, έτσι ώστε μπορείτε να συνεργαστείτε στη διαδικασία χωρίς οποιεσδήποτε ανησυχίες και δυσχέρεια.

 

ΚΙΝΑ Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0