Πάχος 1.6MM πολυστρωματικός πίνακας FR408 FR408HR PCB PCB ακουστικός

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: ISO9001/ ISO14001
Αριθμό μοντέλου: NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 1-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 30,000PCS/month
Όνομα προϊόντων: Εξασφαλισμένη ποιότητα μοναδική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος υψηλό πολυστρωματικό PCB για τα ακουστικά Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Εξασφαλισμένη ποιότητα μοναδική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 μονάδα/μονάδες την εβδομάδα Εξεταστική υπηρεσία: Δοκιμή 100% AOI Testing/ICT/FCT
FR4 πολυστρωματικό PCB: Τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων HASL Τύπος υπηρεσιών: Προσαρμοσμένο PCB Assemby
Λήξη επιφάνειας: IG, HASL ΑΜΌΛΥΒΔΟ Πάχος πινάκων: 1.6mm
Υψηλό φως:

Πίνακας FR408 PCB 1.6MM πολυστρωματικός

,

Πίνακας FR408 FR408HR PCB 1.6MM ακουστικός

,

ακουστικός πίνακας FR408 FR408HR PCB

Συσκευών ηλεκτρονικής μητρικών καρτών χονδρικός σε απευθείας σύνδεση PCB Manifacturing πολυστρωματικός

 

 

Συνοπτική εισαγωγή στο PCBs μας

 

Διαδικασία PCB - εισαγωγή σε HDI
HDI (διασύνδεση υψηλής πυκνότητας): Τεχνολογία διασύνδεσης υψηλής πυκνότητας, κυρίως που χρησιμοποιεί τα μικροϋπολογιστής-τυφλά/θαμμένα vias (τυφλά/θαμμένα vias), μια τεχνολογία που καθιστά την πολυστρωματική πυκνότητα διανομής κυκλωμάτων πινάκων κυκλωμάτων PCB υψηλότερη. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί πολύ να αυξήσει τη χρησιμοποιήσιμη περιοχή του πολυστρωματικού πίνακα κυκλωμάτων PCB, που καθιστά το προϊόν όσο το δυνατόν λιγότερο. Εντούτοις, λόγω της αύξησης στην πυκνότητα διανομής γραμμών, είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν οι παραδοσιακές μέθοδοι διάτρυσης για να τρυπήσει με τρυπάνι μέσω των τρυπών, και μερικά από μέσω των τρυπών πρέπει να τρυπηθούν με τη διάτρυση λέιζερ για να διαμορφώσουν τις τυφλές τρύπες, ή να συνεργαστούν με θαμμένα τα εσωτερικός-στρώμα vias για να διασυνδέσουν. Κατά γενική ομολογία, οι πίνακες κυκλωμάτων HDI χρησιμοποιούν τη μέθοδο συγκέντρωσης (συγκέντρωση), κάνετε αρχικά ή πιέστε τα εσωτερικά στρώματα, το λέιζερ που τρυπά με τρυπάνι και που επιμεταλλώνει με ηλεκτρόλυση στο εξωτερικό στρώμα ολοκληρώνεται, και έπειτα το εξωτερικό στρώμα καλύπτεται με ένα στρώμα μόνωσης (prepreg). ) και το φύλλο αλουμινίου χαλκού, και επαναλαμβάνει έπειτα το εξωτερικό κύκλωμα στρώματος που κάνει, ή συνεχίζεται στο τρυπάνι λέιζερ, και συσσωρεύει τα στρώματα εξωτερικά ένα τη φορά.

Γενικά, η διάμετρος της τρυπώντας με τρυπάνι τρύπας λέιζερ σχεδιάζεται για να είναι 3 ~ 4 mil (περίπου 0,076 ~ 0,1 χιλ.), και το πάχος μόνωσης μεταξύ κάθε στρώματος διάτρυσης λέιζερ είναι περίπου 3 mil. Λόγω της χρήσης του λέιζερ που τρυπά με τρυπάνι πολλές φορές, το κλειδί για την ποιότητα του πίνακα κυκλωμάτων HDI είναι το σχέδιο τρυπών μετά από τη διάτρηση λέιζερ και εάν την τρύπα μπορεί να γεμίσουν ομοιόμορφα μετά από την επόμενη ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση και την πλήρωση.

Ο ακόλουθος είναι παραδείγματα των τύπων πινάκων HDI. Οι ρόδινες τρύπες στην εικόνα είναι τυφλές τρύπες, οι οποίες γίνονται από τη διάτρηση λέιζερ, και η διάμετρος είναι συνήθως 3 έως 4 mil οι κίτρινες τρύπες είναι θαμμένες τρύπες, οι οποίες γίνονται από τη μηχανική διάτρηση, και η διάμετρος είναι τουλάχιστον 6 mil (0,15 χιλ.).

 

 

Ικανότητες PCB

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

 

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

CESGATE βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας Chengdu, εστιάζοντας στην ανάπτυξη της βιομηχανίας ηλεκτρονικής, με την εταιρική αποστολή «να καταστήσει την ηλεκτρονική κατασκευή αποδοτικότερη», και είναι δεσμευμένο να γίνει μια διεθνής κύρια ηλεκτρονική πλατφόρμα κατασκευής. Η επιχείρηση καλύπτει το πολυστρωματικό PCB, PCBA, το συστατικό BOM, την προσαρμογή λουριών καλωδίωσης, τις λύσεις συνδετήρων και άλλο fields.CESGATE με τους πελάτες για να παρέχει σε τους τις ηλεκτρονικές κατασκευαστικές υπηρεσίες υψηλός-ποιοτικών PCB και PCBA για να επιτύχει τους στόχους τους. Η ευελιξία μας είναι στις απαιτήσεις πελατών συνεδρίασης και την ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών μας. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να εισαγάγουν τα νέα προϊόντα τους στην αγορά στο γρηγορότερο χρόνο πιθανό με την παροχή υψηλή - ποιότητα, συνέλευση γρήγορος-στροφής. Παρέχουμε τη μιας στάσης ηλεκτρονική κατασκευαστική υπηρεσία για να σας βοηθήσουμε να είστε κατάλληλος τα σχέδιά σας και να παρέχετε τα ποιοτικά δείγματα στους πελάτες σας.

 

 

 

Πάχος 1.6MM πολυστρωματικός πίνακας FR408 FR408HR PCB PCB ακουστικός 0Πάχος 1.6MM πολυστρωματικός πίνακας FR408 FR408HR PCB PCB ακουστικός 1Πάχος 1.6MM πολυστρωματικός πίνακας FR408 FR408HR PCB PCB ακουστικός 2Πάχος 1.6MM πολυστρωματικός πίνακας FR408 FR408HR PCB PCB ακουστικός 3Πάχος 1.6MM πολυστρωματικός πίνακας FR408 FR408HR PCB PCB ακουστικός 4Πάχος 1.6MM πολυστρωματικός πίνακας FR408 FR408HR PCB PCB ακουστικός 5Πάχος 1.6MM πολυστρωματικός πίνακας FR408 FR408HR PCB PCB ακουστικός 6

 

FAQ

 

 

Q: Είναι τα αρχεία μου ασφαλή;
CESGATE: Τα αρχεία σας κρατιούνται στην πλήρη ασφάλεια. Προστατεύουμε την πνευματική ιδιοκτησία για τους πελάτες μας σε ολόκληρη τη διαδικασία. Όλα τα έγγραφα από τους πελάτες δεν μοιράζονται ποτέ με οποιουσδήποτε τρίτους.
Εάν από τον πελάτη, θα υπογράψουμε ένα NDA υποκείμενο στους τοπικούς νόμους από την πλευρά του πελάτη και θα υποσχεθούμε να κρατήσουμε τα στοιχεία πελατών ιδιαίτερα εμπιστευτικά.
Q: Ποια είναι τα κύρια προϊόντα των υπηρεσιών PCB/PCBA σας;
CESGATE: Οι υπηρεσίες PCB/PCBA μας είναι κυρίως για τις βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής, αυτοκίνητης, ενέργειας, δοσολογία/μετρήσεις, καταναλωτικά ηλεκτρονικά.
Q: Γιατί θα έπρεπε να αγοράσουμε από CESGATE;
CESGATE: Επαγγελματική και πεπειραμένη ομάδα Ε&Α. Προηγμένη επιστημονικής και λογικής διαδικασίας ροή εξοπλισμού παραγωγής.
Αξιόπιστο και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Εξετάζουμε όλα τα προϊόντα μας προτού να είσαι η αποστολή για να σιγουρευτεί όλα στον τέλειο όρο. Από το σχέδιο στο πλήρες προϊόν, η επαγγελματική ομάδα CESGATE θα σας βάλει άνετα
Q: ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ;
CESGATE: 1. Θα επιθυμούσαμε να προσφέρουμε το δείγμα εάν ο αγοραστής θέλει πραγματικά να κάνει τη μακροπρόθεσμη σχέση με μας.
2. Κρατάμε την καλή ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή για να εξασφαλίσουμε το όφελος πελατών μας.
3. Σεβόμαστε τους πελάτες ως φίλο μας και κάνουμε ειλικρινά επιχειρήσεις και κάνουμε τους φίλους με τους, οπουδήποτε και να προέρχονται από.

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kevin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344