Να στείλετε μήνυμα

Πολυστρωματικό PCB 600mm*1200mm χαλκού 1OZ 2OZ 3OZ ηλεκτρονικός πίνακας PCB

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: ISO9001/ ISO14001
Αριθμό μοντέλου: NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 1-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα Όνομα προϊόντων: Συνήθειας ηλεκτρονικά κυκλωμάτων με το κλειδί στο χέρι υπηρεσιών πολυστρωματικά προϊόντα κλειδαριών
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Με το κλειδί στο χέρι υπηρεσία κυκλωμάτων συνήθειας ηλεκτρονική Πάχος χαλκού: 1/2oz 1oz 2oz 3oz
Λήξη επιφάνειας: HASL αμόλυβδο Υλικό βάσεων: FR-4/aluminum/ceramic/cem-3/FR-1
Υψηλό φως:

Πολυστρωματικό PCB χαλκού 1OZ 2OZ 3OZ

,

Ηλεκτρονικός πίνακας PCB χαλκού 1OZ 2OZ

,

πίνακας PCB 600mm*1200mm ηλεκτρονικός

Συνήθειας ηλεκτρονικά κυκλωμάτων με το κλειδί στο χέρι υπηρεσιών πολυστρωματικά προϊόντα κλειδαριών PCB έξυπνα

 

 

Ιατρικός εξοπλισμός

 

Η ηλεκτρονική έχει μια σημαντική συμβολή στην υγεία - η νοσηλευτική βιομηχανία, όπως διαγνωστικό, ελεγκτικό και θεραπευτικό εξοπλισμό. Δεδομένου ότι η ανάπτυξη της ηλεκτρονικής γίνεται αποδοτικότερη και πυκνή, οι ιατρικές εφαρμογές αυτών των ηλεκτρονικών συσκευών συνεχίζουν να αυξάνονται, οδηγώντας στις ατελείωτες νέες δυνατότητες. Στην καρδιά αυτών των ιατρικών συσκευών είναι το πολυστρωματικό PCB. Το PCBs στην ιατρική βιομηχανία είναι ιδιαίτερα ειδικευμένο για να προσαρμόσει τους μοναδικούς περιορισμούς των ιατρικών συσκευών. Σε πολλές ιατρικές εφαρμογές, οι μικρές συσκευασίες απαιτούνται για να καλύψουν τις απαιτήσεις μεγέθους για τα μοσχεύματα ή τα όργανα ελέγχου εντατικής. Επομένως, ιατρικό PCBs τείνει να είναι υψηλή πυκνότητα ειδικότητας διασυνδέει πολυστρωματικό PCBs, επίσης γνωστό ως HDI PCBs. Ιατρικό PCBs μπορεί επίσης να γίνει με τα εύκαμπτα υποστρώματα που επιτρέπουν στο πολυστρωματικό PCB για να κάμψουν κατά τη διάρκεια της χρήσης, η οποία είναι ουσιαστική και για τις εσωτερικές και εξωτερικές ιατρικές συσκευές.

1. Όργανα ελέγχου: Προσωπικά και όργανα ελέγχου υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων ελέγχου γλυκόζης αίματος, των οργάνων ελέγχου ποσοστού καρδιών και πίεσης του αίματος, και περισσότερων.
2. Τεχνολογία ανίχνευσης: Οι ανιχνευτές CT και η τεχνολογία υπερήχου χρησιμοποιούν χαρακτηριστικά την πολυστρωματική PCB-βασισμένη στον ηλεκτρονική.
3. Σύστημα ελέγχου: Η συσκευή ελέγχει την έγχυση, το ποσοστό ροής και η διανομή ελέγχονται ηλεκτρονικά.
4. Εσωτερικές συσκευές: Οι βηματοδότες και οι παρόμοιες εσωτερικές ιατρικές συσκευές κρατούν τους ασθενείς υγιείς και χρησιμοποιούνται από ένα κεντρικό μικροϋπολογιστής-PCB.

 

Ικανότητες PCB

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

 

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

Τα προϊόντα CESGATE χρησιμοποιούνται ευρέως στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, τους υπολογιστές, την εφαρμοσμένη μηχανική επικοινωνίας, την τεχνολογία δύναμης, το βιομηχανικό έλεγχο, την παρακολούθηση ασφάλειας, το ιατρικό εξοπλισμό, την ενοργάνωση, την αυτοκίνητη ηλεκτρονική, τη στρατιωτική αεροδιαστημική, τεχνητή νοημοσύνη, το φωτισμό των οδηγήσεων και τις οθόνες επίδειξης. Τα προϊόντα CESGATE έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, που εξυπηρετούν περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο και που χρησιμεύουν περισσότερα από 100.000 users.CESGATE με τους πελάτες για να παρέχουν σε τους τις ηλεκτρονικές κατασκευαστικές υπηρεσίες υψηλός-ποιοτικών πολυστρωματικές PCB και PCBA για να επιτύχουν τους στόχους τους. Η ευελιξία μας είναι στις απαιτήσεις πελατών συνεδρίασης και την ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών μας. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να εισαγάγουν τα νέα προϊόντα τους στην αγορά στο γρηγορότερο χρόνο πιθανό με την παροχή υψηλή - ποιότητα, συνέλευση γρήγορος-στροφής. Παρέχουμε τη μιας στάσης ηλεκτρονική κατασκευαστική υπηρεσία για να σας βοηθήσουμε να είστε κατάλληλος τα σχέδιά σας και να παρέχετε τα ποιοτικά δείγματα στους πελάτες σας.

 

 

 

Πολυστρωματικό PCB 600mm*1200mm χαλκού 1OZ 2OZ 3OZ ηλεκτρονικός πίνακας PCB 0Πολυστρωματικό PCB 600mm*1200mm χαλκού 1OZ 2OZ 3OZ ηλεκτρονικός πίνακας PCB 1Πολυστρωματικό PCB 600mm*1200mm χαλκού 1OZ 2OZ 3OZ ηλεκτρονικός πίνακας PCB 2Πολυστρωματικό PCB 600mm*1200mm χαλκού 1OZ 2OZ 3OZ ηλεκτρονικός πίνακας PCB 3Πολυστρωματικό PCB 600mm*1200mm χαλκού 1OZ 2OZ 3OZ ηλεκτρονικός πίνακας PCB 4Πολυστρωματικό PCB 600mm*1200mm χαλκού 1OZ 2OZ 3OZ ηλεκτρονικός πίνακας PCB 5Πολυστρωματικό PCB 600mm*1200mm χαλκού 1OZ 2OZ 3OZ ηλεκτρονικός πίνακας PCB 6

 

FAQ

 

 

Q: Γιατί μας επιλέξτε;
CESGATE: Επαγγελματική και πεπειραμένη ομάδα Ε&Α. Προηγμένη επιστημονικής και λογικής διαδικασίας ροή εξοπλισμού παραγωγής.
Αξιόπιστο και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Εξετάζουμε όλα τα προϊόντα μας προτού να είσαι η αποστολή για να σιγουρευτεί όλα στον τέλειο όρο.
Q: Γιατί μας επιλέξτε;
CESGATE: Επαγγελματική και πεπειραμένη ομάδα Ε&Α. Προηγμένη επιστημονικής και λογικής διαδικασίας ροή εξοπλισμού παραγωγής.
Αξιόπιστο και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Εξετάζουμε όλα τα προϊόντα μας προτού να είσαι η αποστολή για να σιγουρευτεί όλα στον τέλειο όρο.
Q: Ποιες σαφείς επιχειρήσεις συνεργάζεστε με;
CESGATE: Συνεργαζόμαστε με τις σαφείς επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου DHL, της Fedex, του UPS, TNT και του EMS. Και έχουμε επίσης τις αποστολείς φορτίου μας, με τις χαμηλότερες στέλνοντας αμοιβές.

Q: Η αμόλυβδη διαδικασία απαιτείται όταν τυπώνεται ο πίνακας κυκλωμάτων. Τι θα έπρεπε να πληρώσω την στην προσοχή κατά παραγωγή του πίνακα κυκλωμάτων;
CESGATE: Η αμόλυβδη διαδικασία κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης είναι υψηλότερη από τις απαιτήσεις αντίστασης θερμοκρασίας της γενικής διαδικασίας, και οι απαιτήσεις αντίστασης θερμοκρασίας πρέπει να είναι επάνω από 260 °C. Επομένως, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί ένα το υπόστρωμα επάνω από TG150 κατά επιλογή του υλικού υποστρωμάτων.

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kevin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344