Να στείλετε μήνυμα

Rogers4350 FR4 των οδηγήσεων PCB πινάκων ελάχιστος γραμμών πίνακας κυκλωμάτων στρώματος διαστήματος 4mil πολυ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: ISO9001/ ISO14001
Αριθμό μοντέλου: NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 1-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα Όνομα προϊόντων: Συνελεύσεων πολυστρωματικό PCB πλυντηρίων δύναμης οδηγημένο τράπεζα με τα αρχεία Bom Gerber
Υλικό: FR4 το /aluminum/ceramic Πάχος χαλκού: 1/2oz 1oz 2oz 3oz
Λήξη επιφάνειας: HASL, HASL Υλικό βάσεων: FR-4/aluminum/ceramic
Ελάχιστο διάστημα γραμμών: 4mil
Υψηλό φως:

Οδηγημένη Rogers4350 επιτροπή PCB

,

Πολυ πίνακας κυκλωμάτων στρώματος Rogers4350 FR4

,

4mil πολυ πίνακας κυκλωμάτων στρώματος

Συνελεύσεων πολυστρωματικό PCB πλυντηρίων δύναμης οδηγημένο τράπεζα με τα αρχεία Bom Gerber

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

Τα προϊόντα CESGATE χρησιμοποιούνται ευρέως στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, τους υπολογιστές, την εφαρμοσμένη μηχανική επικοινωνίας, την τεχνολογία δύναμης, το βιομηχανικό έλεγχο, την παρακολούθηση ασφάλειας, το ιατρικό εξοπλισμό, την ενοργάνωση, την αυτοκίνητη ηλεκτρονική, τη στρατιωτική αεροδιαστημική, τεχνητή νοημοσύνη, το φωτισμό των οδηγήσεων και τις οθόνες επίδειξης. Τα προϊόντα CESGATE έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, που εξυπηρετούν περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο και που εξυπηρετούν περισσότερους από 100.000 χρήστες. Η Co. τεχνολογίας Cesgate Chengdu, ΕΠΕ βρέθηκε σε Chengdu, η επιχείρηση China.The είναι ισχυρή και επαγγελματική τεχνική, με το τέλειο σύστημα εξασφάλισης ποιότητας και προωθεί το δοκιμή-αναλυμένο όργανο. CESGATE είναι ένας από τον επαγγελματικό πολυστρωματικό κατασκευαστή PCB από την Κίνα. Έχουμε τον επαγγελματικό σχεδιαστή PCB για την απαίτηση σχεδιαγράμματος PCB σας. Σχεδιάζουμε τα ενιαία, διπλά, και πολυ στρώματα, τους άκαμπτους, εύκαμπτους, ευκίνητος-άκαμπτους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων, και τη συνέλευση PCB.

 

Βιομηχανική εφαρμογή

 

Οι υψηλής ισχύος βιομηχανικές εφαρμογές πολυστρωματικού PCBs είναι κοινές. Ο έλεγχος αυτών των ηλεκτρονικών συστατικών οι μηχανισμοί χρησιμοποίησε στα εργοστάσια και τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις και πρέπει να αντισταθεί τους σκληρούς όρους που βρέθηκαν συνήθως στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Αυτό μπορεί να περιλάβει τίποτα συμπεριλαμβανομένων των σκληρών χημικών ουσιών, των δομένος μηχανημάτων και του τραχιού χειρισμού.
Σε ένα τέτοιο γρήγορα προκλητικό περιβάλλον, οι βιομηχανικά τυποποιημένοι είναι εξίσου αυστηροί. Αυτήν την περίοδο, ο παχύς χαλκός πολυστρωματικό PCBs (πολύ παχύτερο από την τυποποιημένη ουγγιά πολυστρωματικό PCBs) βλέπει συχνά σε άλλες εφαρμογές. Αυτό το PCB είναι χρήσιμο για τις υψηλής τάσης βιομηχανικές εφαρμογές και τους φορτιστές μπαταριών.
1. Βιομηχανικός εξοπλισμός: Πολλοί τρυπάνια και Τύποι που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή λειτουργούν χρησιμοποιώντας την PCB-ελεγχόμενη ηλεκτρονική.
2. Όργανα μέτρησης: Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για να μετρήσει και να ελέγξει την πίεση, τη θερμοκρασία και άλλες μεταβλητές στις βιομηχανικές διαδικασίες παραγωγής.
3. Εξοπλισμός δύναμης: Ρεύμα-εναλλασσόμενο ρεύμα αναστροφέας δύναμης, ηλιακός εξοπλισμός συμπαραγωγής και άλλος εξοπλισμός ελέγχου δύναμης

 

Ικανότητες PCB

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

 

 

 

 

Rogers4350 FR4 των οδηγήσεων PCB πινάκων ελάχιστος γραμμών πίνακας κυκλωμάτων στρώματος διαστήματος 4mil πολυ 0Rogers4350 FR4 των οδηγήσεων PCB πινάκων ελάχιστος γραμμών πίνακας κυκλωμάτων στρώματος διαστήματος 4mil πολυ 1Rogers4350 FR4 των οδηγήσεων PCB πινάκων ελάχιστος γραμμών πίνακας κυκλωμάτων στρώματος διαστήματος 4mil πολυ 2Rogers4350 FR4 των οδηγήσεων PCB πινάκων ελάχιστος γραμμών πίνακας κυκλωμάτων στρώματος διαστήματος 4mil πολυ 3Rogers4350 FR4 των οδηγήσεων PCB πινάκων ελάχιστος γραμμών πίνακας κυκλωμάτων στρώματος διαστήματος 4mil πολυ 4Rogers4350 FR4 των οδηγήσεων PCB πινάκων ελάχιστος γραμμών πίνακας κυκλωμάτων στρώματος διαστήματος 4mil πολυ 5Rogers4350 FR4 των οδηγήσεων PCB πινάκων ελάχιστος γραμμών πίνακας κυκλωμάτων στρώματος διαστήματος 4mil πολυ 6

 

FAQ

 

 

Q: Πόσο καιρό παίρνει για το απόσπασμα PCB;
CESGATE: Κανονικά 12 ώρες σε 48 ώρες μόλις λάβετε τον εσωτερικό μηχανικό αξιολογούν την επιβεβαίωση.
Q: Γιατί μας επιλέξτε;
CESGATE: Επαγγελματική και πεπειραμένη ομάδα Ε&Α. Προηγμένη επιστημονικής και λογικής διαδικασίας ροή εξοπλισμού παραγωγής.
Αξιόπιστο και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Εξετάζουμε όλα τα προϊόντα μας προτού να είσαι η αποστολή για να σιγουρευτεί όλα στον τέλειο όρο.
Q: Γιατί θα έπρεπε να αγοράσουμε από CESGATE;
CESGATE: Επαγγελματική και πεπειραμένη ομάδα Ε&Α. Προηγμένη επιστημονικής και λογικής διαδικασίας ροή εξοπλισμού παραγωγής.
Αξιόπιστο και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Εξετάζουμε όλα τα προϊόντα μας προτού να είσαι η αποστολή για να σιγουρευτεί όλα στον τέλειο όρο. Από το σχέδιο στο πλήρες προϊόν, η επαγγελματική ομάδα CESGATE θα σας βάλει άνετα.

Q: Ποια είναι η ημερομηνία παράδοσής σας;
CESGATE: Ο γενικός χρόνος παράδοσης δειγμάτων είναι 6 εργάσιμες ημέρες για τους ενιαίους και double-sided πίνακες, 7 εργάσιμες ημέρες για τους πίνακες 4 στρωμάτων, και μια πρόσθετη εργάσιμη ημέρα για κάθε 2 στρώματα. Εντούτοις, εάν υπάρχουν ειδικές διαδικασίες, οι πρόσθετες εργάσιμες ημέρες θα προστεθούν σύμφωνα με την κατάσταση.
Γενικά, ο χρόνος παράδοσης για τη μαζική παραγωγή είναι 10 εργάσιμες ημέρες για τις ενιαίες και double-sided επιτροπές, και 15 εργάσιμες ημέρες για τις πολυστρωματικές επιτροπές. Εντούτοις, εάν υπάρχει μια ειδική διαδικασία ή περισσότερο από ορισμένες εργάσιμες ημέρες, οι εργάσιμες ημέρες θα αυξηθούν πρόσθετα σύμφωνα με την κατάσταση μπορείτε επίσης να καταβάλετε την επείγουσα αμοιβή για να κοντύνετε τον αριθμό ημερών, παρακαλώ να έρθετε σε επαφή με την επαφή η επιχείρηση που προτείνεται ειδικά, ανάλογα με τη μεμονωμένη κατάσταση για να παρέχει τις επισπευμένες ημέρες.

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kevin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344