Σφρίγος Μπιλ πινάκων PCB Rogers Ro4003c RF της υλικής συναλλαγής λογικά 50 Bom

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: UL、IATF16949、ISO9001
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (ΚΑΝΕΝΑ MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Κενά συσκευασία/PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 1-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Supply Ability: 30,000pcs/month
Όνομα προϊόντων: Σφρίγος Μπιλ πινάκων PCB Rogers Ro4003c RF της υλικής συναλλαγής λογικά 50 Bom Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Λογικά 50 Bom
Υλικό:: Αργίλιο, ορείχαλκος, χαλκός, χαλκός, ανοξείδωτο Όνομα προϊόντων:: Η προστασία της EMI μπορεί/η ασπίδα RF μπορεί/να προστατεύσει την περίπτωση
Σχήμα σχεδίων:: 2$ος (PDF/CAD) τρισδιάστατος (IGES/STEP) Επεξεργασία επιφάνειας:: Το χρώμα υποβάλλει σε ανοδική οξείδωση, γαλβανισμένος, επίστρωμα σκονών, επιχρωμίωση…
Υλικό: Ύψος TG FR4 CEM1 CEM3
Υψηλό φως:

Πίνακες Ro4003c PCB RF

,

Πίνακες Rogers Ro4003c PCB RF

,

Τα PCB RF επιβιβάζονται σε 50 Bom

Σφρίγος Μπιλ πινάκων PCB Rogers Ro4003c RF της υλικής συναλλαγής λογικά 50 Bom

 

PCB πυρήνων μετάλλων που κατασκευάζει τους προσαρμοσμένους πίνακες κυκλωμάτων PCB άκαμπτους τυπωμένους

 

CESGATE με τους πελάτες για να παρέχει σε τους τις ηλεκτρονικές κατασκευαστικές υπηρεσίες υψηλός-ποιοτικών PCB και PCBA για να επιτύχει τους στόχους τους. Η ευελιξία μας είναι στις απαιτήσεις πελατών συνεδρίασης και την ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών μας. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να εισαγάγουν τα νέα προϊόντα τους στην αγορά στο γρηγορότερο χρόνο πιθανό με την παροχή υψηλή - ποιότητα, συνέλευση γρήγορος-στροφής. Παρέχουμε τη μιας στάσης ηλεκτρονική κατασκευαστική υπηρεσία για να σας βοηθήσουμε να είστε κατάλληλος τα σχέδιά σας και να παρέχετε τα ποιοτικά δείγματα στους πελάτες σας.

 

Χαρακτηριστικά PCB:

1. Υψηλή πυκνότητα καλωδίωσης, μικρό μέγεθος και ελαφρύς, το οποίο είναι συμβάλλον στη μικρογράφηση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού.
2. Λόγω της επανάληψης και της συνέπειας της γραφικής παράστασης, τα λάθη στην καλωδίωση και τη συνέλευση μειώνονται, και ο χρόνος για τη συντήρηση, τη διόρθωση και την επιθεώρηση εξοπλισμού κερδίζεται.
3. Συμβάλλων στη μηχανοποιημένη και αυτοματοποιημένη παραγωγή, παραγωγικότητα της εργασίας αύξησης, και μειώστε το κόστος του ηλεκτρονικού εξοπλισμού.
4. Το σχέδιο μπορεί να τυποποιηθεί και εύκολος να αντικαταστήσει. Ο πίνακας PCB RF είναι η σύντμηση του τυπωμένου πίνακα κυκλωμάτων, ο οποίος είναι μεταφρασμένος στα κινέζικα ως τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων, επειδή αποτελείται από την ηλεκτρονική εκτύπωση, έτσι καλείται «τυπωμένο» πίνακα κυκλωμάτων. Το PCB είναι ένα σημαντικό ηλεκτρονικό συστατικό στη βιομηχανία ηλεκτρονικής, είναι η υποστήριξη των ηλεκτρονικών συστατικών, και είναι επίσης ο μεταφορέας της ηλεκτρικής σύνδεσης των ηλεκτρονικών συστατικών. Το PCBs έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην κατασκευή των ηλεκτρονικών προϊόντων.

 

Προϊόντα καταναλωτικών ηλεκτρονικά:

 

Οι τυπωμένοι πίνακες κυκλωμάτων αποτελούνται κυρίως από τη μόνωση των υποστρωμάτων και των αγωγών, και διαδραματίζουν το ρόλο της υποστήριξης, της διασύνδεσης και μερικών τμημάτων κυκλωμάτων στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Τα ηλεκτρονικά συστατικά όπως τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, οι αντιστάτες, οι πυκνωτές, κ.λπ. δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως ενιαία οντότητα. Θα λειτουργήσουν μόνο ως μονάδα εάν έχουν μια στερεά θέση στον πίνακα PCB RF και συνδέονται με τις αγώγιμες ενώσεις. Ο τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων είναι ο σκελετός που υποστηρίζει τα συστατικά και τον αγωγό που συνδέει τα ηλεκτρικά σήματα. Επιπλέον, μερικοί τυπωμένοι πίνακες κυκλωμάτων έχουν τα συστατικά όπως οι αντιστάτες, οι πυκνωτές, τα πηνία, κ.λπ., οι οποίοι γίνονται λειτουργικές κυκλώματα και λειτουργία ως αεραγωγοί. Ο ρόλος των τυπωμένων πινάκων κυκλωμάτων στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό είναι να παράσχουν τη μηχανική υποστήριξη για τον καθορισμό και τη συγκέντρωση των συστατικών όπως οι κρυσταλλολυχνίες, τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, οι αντιστάτες, οι πυκνωτές, και τα πηνία για να επιτύχουν την ολοκλήρωση των κρυσταλλολυχνιών, των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, των αντιστατών, των πυκνωτών, των πηνίων, και άλλων συστατικών. Η καλωδίωση, η ηλεκτρική σύνδεση και η ηλεκτρική μόνωση μεταξύ των συστατικών προσαρμόζονται στα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά τους οι χαρακτήρες και η γραφική παράσταση προσδιορισμού παρέχονται για την επιθεώρηση και τη συντήρηση των συστατικών στην ηλεκτρονική διαδικασία συνελεύσεων, και η γραφική παράσταση μασκών ύλης συγκολλήσεως παρέχεται για τη συγκόλληση κυμάτων.

 

Ικανότητες PCB και τεχνική προδιαγραφή

 

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm


 

Προηγμένος εξοπλισμός κατασκευής PCB και συνελεύσεων PCB

 

CESGATE έχει εισαγάγει τα προηγμένα μηχανήματα από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, γερμανικά και το Ισραήλ για να βελτιώσει την παραγωγή και την τεχνική δυνατότητά μας. Έχουμε θέσει σε ένα μεγάλο παράδειγμα τον τομέα πινάκων PCB RF της δοκιμής ελέγχων πετάγματος, που θάβεται και τυφλό μέσω και της ειδικής ελεγχόμενης σύνθετης αντίστασης. Έχουμε ένα υψηλής ανάπτυξης τμήμα Ε&Α που έχει βοηθήσει το εργοστάσιό μας να παραγάγει επιτυχώς το μηχανικό μικροϋπολογιστή μέσω, τη σύνθετη αντίσταση υψηλής πυκνότητας και HDI.

 

Σφρίγος Μπιλ πινάκων PCB Rogers Ro4003c RF της υλικής συναλλαγής λογικά 50 Bom 0Σφρίγος Μπιλ πινάκων PCB Rogers Ro4003c RF της υλικής συναλλαγής λογικά 50 Bom 1Σφρίγος Μπιλ πινάκων PCB Rogers Ro4003c RF της υλικής συναλλαγής λογικά 50 Bom 2Σφρίγος Μπιλ πινάκων PCB Rogers Ro4003c RF της υλικής συναλλαγής λογικά 50 Bom 3Σφρίγος Μπιλ πινάκων PCB Rogers Ro4003c RF της υλικής συναλλαγής λογικά 50 Bom 4Σφρίγος Μπιλ πινάκων PCB Rogers Ro4003c RF της υλικής συναλλαγής λογικά 50 Bom 5Σφρίγος Μπιλ πινάκων PCB Rogers Ro4003c RF της υλικής συναλλαγής λογικά 50 Bom 6

 

FAQ:

 

Q: Υποστηρίζετε τη γρήγορη αδιαβροχοποίηση;
CESGATE: Ναι, υποστηρίζουμε τη γρήγορη αδιαβροχοποίηση μέσα σε 3-7 ημέρες.
Q: Τι CESGATE χρειάζεται για ένα προσαρμοσμένο PCB να διατάξει;
CESGATE: Όταν τοποθετείτε μια διαταγή PCB, οι πελάτες πρέπει να παρέχουν το αρχείο Gerber ή PCB. Εάν δεν έχετε το αρχείο με το σωστό σχήμα, μπορείτε να στείλετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικές με τα προϊόντα.
Q: Πόσο περίπου τα έξοδα αποστολής;
CESGATE: Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον προορισμό, το βάρος και τον όγκο των αγαθών καθώς επίσης και την αναφορά της αποστολέα φορτίου DHL/FEDEX/εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τον τρόπο μεταφορών που χρειάζεστε πρίν τοποθετείτε μια διαταγή.
Q: Η συνδέοντας διαδικασία καλωδίων απαιτείται όταν τυπώνεται ο πίνακας κυκλωμάτων. Τι θα έπρεπε να πληρώσω την στην προσοχή κατά παραγωγή του πίνακα κυκλωμάτων;
CESGATE: Κατά παραγωγή των πινάκων κυκλωμάτων, την επιλογές επεξεργασίας επιφάνειας είναι συνήθως «παλλάδιο χρυσό ENEPIG νικελίου» ή «χημικό χρυσό ENIG». Εάν το καλώδιο αργιλίου Al χρησιμοποιείται, το χρυσό πάχος συστήνεται για να είναι 3μ» ~5μ», αλλά εάν το χρυσό καλώδιο Au χρησιμοποιείται, το χρυσό πάχος πρέπει κατά προτίμηση να είναι περισσότερο από 5μ».

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kevin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344