πίνακας αναστροφέων 1206 0805 RF PCB PCB πινάκων 0.4mm 3.2mm

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: UL、IATF16949、ISO9001
Model Number: N/A
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (ΚΑΝΕΝΑ MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Packaging Details: PCB: Vacuum Packing / PCBA: ESD Packing
Delivery Time: 1-30 working days
Payment Terms: T/T, L/C
Supply Ability: 30,000pcs/month
Όνομα προϊόντων: Πίνακας 1206 πίνακας UL IATF16949 ISO9001 αναστροφέων PCB του ΦΟΎΤΖΙ NXT3 0805 PCB RF Πάχος πινάκων: 1.6mm, 0.26.0mm, 0.4~3mm, 0.4mm3.2mm/
Συναρμολόγηση PCB: διαδικασία: Πίνακας-SMD-εμβύθιση-συνέλευση κυκλωμάτων Επιλογή λογότυπων:: Τυπωμένη ύλη, λέιζερ μεταξιού, που σφραγίζεται, χάραξη
Υλικό:: Ανοξείδωτο χαλκός-νικέλιο-ψευδάργυρου/λευκοσιδήρου Όνομα προϊόντων:: Η προστασία της EMI μπορεί/η ασπίδα RF μπορεί/να προστατεύσει την περίπτωση
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: ΦΟΎΤΖΙ NXT3 Τύπος: Ηλεκτρονικός πίνακας, εξατομικεύσιμη, προσαρμοσμένη ηλεκτρονική, ενώνοντας στενά πίνακας κυκλωμάτων,
Υψηλό φως:

Πίνακας 3.2mm αναστροφέων PCB

,

πίνακας 1206 0805 PCB RF

,

Ο αναστροφέας PCB επιβιβάζεται σε 0.4mm

Πίνακας 1206 πίνακας UL IATF16949 ISO9001 αναστροφέων PCB του ΦΟΎΤΖΙ NXT3 0805 PCB RF

 

 

Ειδικός τύπος πινάκων PCB RF:

 


1. FPC (εύκαμπτο τυπωμένο κύκλωμα)


Ο εύκαμπτος πίνακας αποτελείται από μια μαλακές πλαστικές ταινία βάσεων, ένα φύλλο αλουμινίου χαλκού και μια κόλλα, οι οποίες μπορούν να καμφθούν ελεύθερα και εύκαμπτος. Είναι λεπτό και ελαφρύ, με τη υψηλή ακρίβεια. Μπορεί να έχει τα πολυστρωματικά κυκλώματα και να συνδέσει τα τσιπ με τον πίνακα. ή γκοφρέτες SMT. Καλείται γενικά έναν εύκαμπτο τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων, που βραχύνονται ως εύκαμπτος πίνακας, και άλλα ονόματα όπως οι εύκαμπτοι πίνακες κυκλωμάτων, οι μαλακές ταινίες, οι ευκίνητοι πίνακες, κ.λπ.
Όπως άλλα υποστρώματα, FPCs συνεχίζει να ακολουθεί την υψηλότερους πυκνότητα γραμμών και τον αριθμό στρωμάτων για να βελτιώσει την απόδοση FPC και να μειώσει την κατανάλωση ισχύος μετάδοσης. Εντούτοις, η διαδικασία παραγωγής FPCs είναι πολύ σύνθετη, και οι τεχνικές ικανότητες που απαιτούνται στα ηλεκτρονικά συστατικά είναι σχετικά υψηλές.


Η εφαρμογή FPC είναι πολύ εκτενής. Μπορεί να ειπωθεί ότι εφ' όσον χρησιμοποιείται στα τεχνολογικά προϊόντα, FPC ο συνηθέστερα χρησιμοποιείται στα προϊόντα επικοινωνίας όπως τα έξυπνα τηλέφωνα. Επιπλέον, υπάρχουν σημειωματάρια, αυτοκίνητη ηλεκτρονική, ιατρικές, στρατιωτικές και φορετές συσκευές, κ.λπ. Καθώς τα σύγχρονα προϊόντα ακολουθούν ελαφρύ, οι λεπτοί και κοντοί, εύκαμπτοι πίνακες έχουν γίνει επίσης πολύ σημαντικοί. Σύμφωνα με τις στατιστικές, ο αριθμός FPCs που χρησιμοποιείται στο iPhone Χ αποτελεί περίπου 20 κομμάτια. Εκτός από το iPhone, αυτό το FPCs διαδραματίζει τους ακόλουθους ρόλους στον τερματικό εξοπλισμό: κεραία FPCs, backlight ενότητα FPCs, φακός FPCs καμερών, μαλακός πίνακας οθόνης αφής, μαλακός πίνακας ταυτότητας αφής, sim μαλακός πίνακας καρτών, μαλακός πίνακας σύνδεσης οθόνης lap-top, μαλακός πίνακας αισθητήρων εικόνας αυτοκινήτων, ελαφρύς μαλακός πίνακας ομάδας αυτοκινήτων, κ.λπ., μπορούμε να δούμε τη σημασία του μαλακού πίνακα.

Οι εύκαμπτοι πίνακες διαιρούνται σε pi, MPI, και LCP με το υλικό. MPI είναι το τροποποιημένο pi. Το pi αποβάλλεται σχεδόν λόγω της φτωχής επίδοσης του. Τώρα τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται για τους εύκαμπτους πίνακες είναι MPI και LCP, και η απόδοση LCP είναι υψηλότερη από αυτή MPI. , Η σχετική τιμή έχει αυξηθεί επίσης σημαντικά. Από την άποψη της απόδοσης δαπανών, γενικά θεωρείται ότι MPI είναι σχετικά υψηλό, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, η απόδοση MPI έχει βελτιωθεί πολύ, και έχει απειλήσει περαιτέρω LCP. Όπως το 2018, η Apple αποφάσισε επίσης να αντικαταστήσει μερικούς μαλακούς πίνακες LCP με τους μαλακούς πίνακες MPI. μειώστε τις δαπάνες. Ο μεγαλύτερος παράγοντας εκτίμησης στη χρήση των τριών τύπων εύκαμπτων πινάκων είναι η απώλεια μετάδοσης. Στην περίπτωση της χαμηλής συχνότητας μετάδοσης, η απώλεια των τριών δεν είναι σημαντικά διαφορετική. Εντούτοις, καθώς η συχνότητα αυξάνεται, η απώλεια αυξήσεων pi βαθμιαία, και η απώλεια του MPI και του LCP έχουν επίσης μια μεγαλύτερη διαφορά. , έτσι στην περίπτωση της υψηλότερης συχνότητας, τα πλεονεκτήματα LCP θα είναι προφανέστερα. Μπορεί να δει αυτόν στην εποχή 5G, μερικές από τις συχνότητες μετάδοσής μας θα αυξηθούν πολύ σε ανωτέρω 24GHz, και θα υπάρξουν υψηλότερες απαιτήσεις για την ποιότητα του μαλακού πίνακα.

 

Πίνακας PCB πυρήνων RF μετάλλων που κατασκευάζει τους προσαρμοσμένους RF PCB πίνακες κυκλωμάτων πινάκων άκαμπτους τυπωμένους

 

Τα προϊόντα CESGATE χρησιμοποιούνται ευρέως στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, τους υπολογιστές, την εφαρμοσμένη μηχανική επικοινωνίας, την τεχνολογία δύναμης, το βιομηχανικό έλεγχο, την παρακολούθηση ασφάλειας, το ιατρικό εξοπλισμό, την ενοργάνωση, την αυτοκίνητη ηλεκτρονική, τη στρατιωτική αεροδιαστημική, τεχνητή νοημοσύνη, το φωτισμό των οδηγήσεων και τις οθόνες επίδειξης. Τα προϊόντα CESGATE έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, που εξυπηρετούν περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο και που εξυπηρετούν περισσότερους από 100.000 χρήστες.

 

 

Ποιο CESGATE παρέχει;
1. Λογική και ανταγωνιστική τιμή
2. Παρέχετε την υπηρεσία συστατικής επιλογής για τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της εναλλακτικής υπηρεσίας συστατικής επιλογής για έξω - - τα τμήματα αποθεμάτων
3. Η επισπευμένη υπηρεσία υποστηρίζεται για εκείνες τις επείγουσες διαταγές
4. Πλήρεις υπηρεσίες μεταπωλήσεων

 

 

Εφαρμογή φωτισμού:

 

Ο τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων παρέχει μια ευπροσάρμοστη βάση για τις εφαρμογές ποικίλων υψηλών οδηγήσεων παραγωγής. Οι λύσεις φωτισμού των οδηγήσεων εξελίσσονται γρήγορα στις βιομηχανίες όπου η χαμηλής ισχύος κατανάλωση, η υψηλή αποδοτικότητα και η εντυπωσιακή ελαφριά παραγωγή είναι σημαντικές.

 

1. Βιομηχανία τεχνολογίας υπολογιστών: PCB-βασισμένο στο LEDs γίνεται όλο και περισσότερο κοινό στη βιομηχανία τεχνολογίας υπολογιστών, που βρίσκεται συνήθως στον υπολογιστή γραφείου και τα όργανα ελέγχου και τους δείκτες φορητών προσωπικών υπολογιστών. Λόγω της ευαισθησίας θερμότητας της τεχνολογίας υπολογιστών, αργίλιο-βασισμένο PCBs είναι ιδιαίτερα καλοταιριασμένο για τις εφαρμογές φωτισμού των οδηγήσεων μέσα στους υπολογιστές.

2. Ιατρική βιομηχανία: Τα εργαλεία φωτισμού είναι πολύ σημαντικά στις ιατρικές εφαρμογές, ειδικά στις χειρουργικές και εφαρμογές έκτακτης ανάγκης, όπου ο μεγάλος φωτισμός μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει τη διαφάνεια των γιατρών. Σε αυτές τις εφαρμογές, LEDs είναι συχνά η συνιστώμενη ανάβοντας μέθοδος λόγω της δύναμης και του μικρού μεγέθους τους. Το PCBs χρησιμοποιείται συχνά ως βάση για αυτές τις εφαρμογές, ειδικά αργίλιο PCBs, οι οποίες έχουν μια μακρύτερη διάρκεια ζωής και παρέχουν τις καλύτερες ικανότητες μεταφοράς θερμότητας από άλλους τύπους πινάκων PCB RF. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα PCB LEDs εξασφαλίζουν μια ανθεκτική ιατρική συσκευή που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί στις διάφορες ιατρικές τοποθετήσεις.

 

3. Κατοικημένες και μπροστινές εφαρμογές καταστημάτων: Εκτός από τις ανωτέρω χρήσεις, ο πίνακας LEDs PCB RF κερδίζει τη δημοτικότητα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις υπό μορφή σημαδιών και επιδείξεων. Ο φωτισμός των έξυπνων οδηγήσεων είναι ένας ανέξοδος τρόπος γιατί οι ιδιοκτήτες σπιτιού για να φωτίσουν αποτελεσματικά τα σπίτια τους, και οι επιδείξεις των εξατομικεύσιμων οδηγήσεων μπορούν να κατευθύνουν την επιχείρηση στα storefronts.

 

 

Ικανότητες PCB και τεχνική προδιαγραφή

 

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm


 

Προηγμένος εξοπλισμός κατασκευής PCB και συνελεύσεων PCB

 

CESGATE έχει εισαγάγει τα προηγμένα μηχανήματα από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, γερμανικά και το Ισραήλ για να βελτιώσει την παραγωγή και την τεχνική δυνατότητά μας. Έχουμε θέσει σε ένα μεγάλο παράδειγμα τον τομέα PCB της δοκιμής ελέγχων πετάγματος, που θάβεται και τυφλό μέσω και της ειδικής ελεγχόμενης σύνθετης αντίστασης. Έχουμε ένα υψηλής ανάπτυξης τμήμα Ε&Α που έχει βοηθήσει το εργοστάσιό μας να παραγάγει επιτυχώς το μηχανικό μικροϋπολογιστή μέσω, τη σύνθετη αντίσταση υψηλής πυκνότητας και HDI.

 

πίνακας αναστροφέων 1206 0805 RF PCB PCB πινάκων 0.4mm 3.2mm 0πίνακας αναστροφέων 1206 0805 RF PCB PCB πινάκων 0.4mm 3.2mm 1πίνακας αναστροφέων 1206 0805 RF PCB PCB πινάκων 0.4mm 3.2mm 2πίνακας αναστροφέων 1206 0805 RF PCB PCB πινάκων 0.4mm 3.2mm 3πίνακας αναστροφέων 1206 0805 RF PCB PCB πινάκων 0.4mm 3.2mm 4πίνακας αναστροφέων 1206 0805 RF PCB PCB πινάκων 0.4mm 3.2mm 5πίνακας αναστροφέων 1206 0805 RF PCB PCB πινάκων 0.4mm 3.2mm 6

FAQ

Q: Ποια είναι τα κύρια προϊόντα των υπηρεσιών PCB/PCBA σας;
CESGATE: Αυτοκίνητος, στρατιωτικός, αεροδιαστημικός, έλεγχος βιομηχανίας, ιατρική φροντίδα, IOT, έξυπνο σπίτι, ρομπότ, μέρη αυτοκινήτου, κάμερα, UAV.
Q: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής σας (MOQ);
CESGATE: MOQ μας είναι PC 1, είμαστε σε θέση να χειριστούμε τη μικρή καθώς επίσης και μεγάλη παραγωγή όγκου με την ευελιξία.
Q: Είστε εργοστάσιο;
CESGATE: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται σε χτίζοντας 6, βιομηχανικό πάρκο Fuyuan, δρόμος Qiaotang, οδός Fuyong, πόλη Shenzhen, Κίνα
Q: Πόσο περίπου τα έξοδα αποστολής;
CESGATE: Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον προορισμό, το βάρος και τον όγκο των αγαθών καθώς επίσης και την αναφορά της αποστολέα φορτίου DHL/FEDEX/εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τον τρόπο μεταφορών που χρειάζεστε πρίν τοποθετείτε μια διαταγή.
Q: Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα;
CESGATE: Πάντα ένα δείγμα προπαραγωγής πριν από τη μαζική παραγωγή
Πάντα τελική έκθεση επιθεώρησης και δοκιμής πριν από την αποστολή

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kevin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344