Να στείλετε μήνυμα

Επεξεργασία στάσεων PCB ένα ημιαγωγών cOem PCBA δοκιμής AOI

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: UL、IATF16949、ISO9001
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 1-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 30,000PCS/month
Όνομα προϊόντων: Επεξεργασία στάσεων PCB ένα ημιαγωγών cOem PCBA Manufacturering δοκιμής AOI Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Δοκιμή AOI
Υλικό βάσεων: FR-4, TACONIC, αργίλιο, cem-3, μέταλλο/κεραμική/βάση αργιλίου Τύπος: Συστήματα εργαλείων ημιαγωγών και συστατικά, εξοπλισμός comp
Μάσκα ύλης συγκολλήσεως: Πράσινο, άσπρο μαύρος πράσινος μπλε κόκκινο, πράσινο ή άλλο χρώμα καθώς θέλετε, πράσινο/μπλε, πράσιν Εφαρμογή: Συσκευή ηλεκτρονικής, καταναλωτικά ηλεκτρονικά, επικοινωνίες, και ούτω καθεξής, καθολικές
Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως: Πράσινο, μπλε, άσπρο και κόκκινο, άσπρο μαύρο κιτρινοπράσινο κόκκινο, πορφυρό Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS
Υψηλό φως:

PCB ημιαγωγών δοκιμής AOI

,

COem PCBA δοκιμής AOI

,

Επεξεργασία στάσεων PCB ένα ημιαγωγών

Επεξεργασία στάσεων PCB ένα ημιαγωγών cOem PCBA Manufacturering δοκιμής AOI

 

 

Οι πίνακες ημιαγωγών διαφέρουν από την περισσότερη άλλη συνήθεια PCBAs επειδή δεν προορίζονται για μια ενιαία εφαρμογή. Αντ' αυτού, αυτοί οι πίνακες προορίζονται να εφαρμοστούν ευρέως και σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες. Οι πίνακες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δείγματα στις ικανότητες επίδειξης, ή μπορούν να εγκατασταθούν σε ένα μεγαλύτερο σύστημα για το γρηγορότερο bringup. Κατά τη σχεδιασμό και οικοδόμηση του ημιαγωγού τον πινάκων, αξιοπιστία είναι η βασική ιδιότητα, ανεξάρτητα από το πώς ο πίνακας χρησιμοποιείται.

 

 

Απαιτήσεις υπηρεσιών κατασκευής ημιαγωγών PCBA

 

Χτίστε την ευελιξία


Το PCB ημιαγωγών πρέπει συχνά να διαβιβάσει, να λάβει, και επεξεργάζεται τους διάφορους τύπους σημάτων, διασυνδέει τη χρησιμοποίηση των διαφορετικών τύπων συνδετήρων, και αποδίδει στα μοναδικά περιβάλλοντα. Επομένως, το εκατ. σας πρέπει να υπερέχει σε όλους τους τύπους κτηρίων πινάκων, και πρέπει να ανταποκριθούν στα πρότυπα επιπέδων απόδοσης τάξης ΕΠΙ 1, 2, και 3. Επιπλέον, πρέπει να είναι σε θέση να κατασκευάσουν τους μεταβλητούς τύπους.


Εξασφαλίστε τη συστατική προμήθεια


Για με το κλειδί στο χέρι, το εκατ. σας είναι αρμόδιο για την προμήθευση των συστατικών (με την πιθανή εξαίρεση των εξωτικών συστατικών) από μια ασφαλή αλυσίδα εφοδιασμού που είναι χωρίς πλαστογραφίες και ξεπερασμένα συστατικά.
Ποιοτική συνέλευση


Η αξιοπιστία PCB ημιαγωγών είναι μόνο εφικτή με την ποιοτική συνέλευση. Η δυνατότητα του πίνακά σας να διαρκέσει καθ' όλη τη διάρκεια του προοριζόμενου κύκλου της ζωής της εξαρτάται από τις υψηλής ποιότητας συνδέσεις ύλης συγκολλήσεως και για τα τμήματα SMDs και μέσω-τρυπών.


Ευκινησία διαδικασίας


Οι αλλαγές σχεδίου μπορούν να απαιτηθούν για να προσθέσουν ή να βελτιώσουν τη λειτουργία ή να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις πελατών. Ο χρόνος μπορεί να είναι ουσιαστικός εδώ, και το εκατ. σας χρειάζεται μια ευκίνητη διαδικασία παραγωγής που μπορεί να ενσωματώσει τις αλλαγές γρήγορα με τις ελάχιστες ρυθμίσεις διαδικασίας ή την ανάγκη για τον πρόσθετο εξοπλισμό.


Ακριβής και προσιτή τεκμηρίωση


Δεδομένου ότι το PCB ημιαγωγών μπορεί να δοκιμάσει τις πολλαπλάσια αναθεωρήσεις ή την ένταξη σε άλλα προγράμματα σχεδίου, η ακριβής και λεπτομερής τεκμηρίωση είναι υποχρεωτική.

 

Ενώ μπορούν να προκύψουν άλλες εκτιμήσεις όταν αξιολογώντας μια δυνατότητα του εκατ. να ικανοποιηθούν οι με το κλειδί στο χέρι ανάγκες υπηρεσιών ημιαγωγών σας, εξασφαλίζοντας μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που απαριθμούνται ανωτέρω είναι ουσιαστικό.

 

 

Ικανότητες PCB και τεχνική προδιαγραφή

 

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

 

 

Επεξεργασία στάσεων PCB ένα ημιαγωγών cOem PCBA δοκιμής AOI 0Επεξεργασία στάσεων PCB ένα ημιαγωγών cOem PCBA δοκιμής AOI 1Επεξεργασία στάσεων PCB ένα ημιαγωγών cOem PCBA δοκιμής AOI 2Επεξεργασία στάσεων PCB ένα ημιαγωγών cOem PCBA δοκιμής AOI 3Επεξεργασία στάσεων PCB ένα ημιαγωγών cOem PCBA δοκιμής AOI 4Επεξεργασία στάσεων PCB ένα ημιαγωγών cOem PCBA δοκιμής AOI 5Επεξεργασία στάσεων PCB ένα ημιαγωγών cOem PCBA δοκιμής AOI 6

 

FAQ

 

Q: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του πίνακα HDI και του γενικού πίνακα κυκλωμάτων;
CESGATE: Το μεγαλύτερο μέρος του λέιζερ χρήσης HDI για να διαμορφώσει τις τρύπες, ενώ οι γενικοί πίνακες κυκλωμάτων χρησιμοποιούν μόνο τη μηχανική διάτρηση, και τους πίνακες HDI κατασκευάζεται με τη μέθοδο συγκέντρωσης (συγκέντρωση), έτσι περισσότερα στρώματα θα προστεθούν, ενώ οι γενικοί πίνακες κυκλωμάτων προστίθενται μόνο μιά φορά.
Q: Ποιοι είναι οι τύποι μασκών ύλης συγκολλήσεως;
CESGATE: Υπάρχει παραδοσιακός τύπος ψησίματος IR εποξικής ρητίνης, UV θεραπεύοντας τύπος, υγρή μάσκα ύλης συγκολλήσεως Imageable φωτογραφιών και ξηρά μάσκα ύλης συγκολλήσεως ταινιών. Αυτήν την περίοδο, η υγρή μάσκα ύλης συγκολλήσεως είναι ο κύριος τύπος.
Q: Ποια είναι τα κοινά υποστρώματα CESGATE;
Α: Tg-140: ISOLA FR402/ΓΙΑΓΙΆ-YA NP-140
Tg-150: ISOLA IS400/ΓΙΑΓΙΆ-YA NP-155
Tg-170~180: ISOLA 370HR/NPN-YA/ΓΙΑΓΙΆ-YA NP-175F

Στοιχεία επικοινωνίας
Kevin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344