Να στείλετε μήνυμα

Ακουστικές υπηρεσίες συνελεύσεων BOM τσιπ SMT ενισχυτών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: UL、IATF16949、ISO9001
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προσαρμοσμένα χαρτοκιβώτια σύμφωνα με το μέγεθος και το βάρος προϊόντων, με τον αφρό crashproof
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 10,0000PCS ανά ημέρα
Όνομα προϊόντων: Ακουστικές υπηρεσίες συνελεύσεων BOM ολοκληρωμένων κυκλωμάτων SMT τσιπ SMD ενισχυτών ολοκληρωμένων κ Χρονική ανοχή: Ολοκληρωμένα κυκλώματα
Ποιότητα: 100% νέος και αρχικός Θέση μερών: Ενεργός ή διακομμένος
Πηγή: Σημαντικοί σφαιρικοί εξουσιοδοτημένοι διανομείς Κατασκευαστής: οποιοιδήποτε
BOM: υποστηριγμένος ΔΟΚΙΜΗ: Η έκθεση δοκιμής μπορεί να παρασχεθεί
Υψηλό φως:

ακουστική συνέλευση τσιπ SMT ενισχυτών

,

ακουστικές υπηρεσίες τσιπ BOM ενισχυτών

,

Συνέλευση ολοκληρωμένων κυκλωμάτων SMT

Ακουστικές υπηρεσίες συνελεύσεων BOM ολοκληρωμένων κυκλωμάτων SMT τσιπ SMD ενισχυτών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων

 

 

Τι είναι πρόσβαση τμημάτων PCB;

 

 

 

Ο κύριος προμηθευτής συστατικής πρόσβασής σας στην Κίνα

 

Εάν εξετάζετε τα ολοκληρωμένα κυκλώματα πρόκλησης SMD όπως οι ελλείψεις ή πρέπει να σώσετε στις δαπάνες, CESGATE είναι εμπιστευμένος συνεργάτης για να σας βοηθήσει να πάρετε τα προϊόντα που χρειάζεστε χωρίς ανησυχία. CESGATE έχει βοηθήσει τις επιχειρήσεις να παρέχουν τις κατάλληλες λύσεις προμήθειας που εκτός από τα χρήματα και το χρόνο πελατών

 

Με την επαγγελματική ομάδα CESGATE, παρέχουμε σε χιλιάδες πελάτες τη βελτίωση BOM, την επιλογή αντικατάστασης ολοκληρωμένων κυκλωμάτων SMD, και τις πλήρεις υλικές λύσεις BOM κάθε χρόνο, και παρέχουμε την ισχυρή εγγύηση για την αδιαβροχοποίηση Ε&Α πελατών και την παράδοση προϊόντων batch.

 

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

Μέσω της διαχείρισης δεδομένων, CESGATE έχει βελτιώσει πολύ την αποδοτικότητα παραγωγής σε έναν ελεγχόμενο από το σύστημα τρόπο, και την πραγματοποιημένη ολοκλήρωση μέσα σε 24 ώρες από την τοποθέτηση διαταγής στην παράδοση, που βοηθά τους χρήστες να κοντύνουν τον κύκλο έρευνας και ανάπτυξης. Σαν υποστηρικτή και επαγγελματία της βιομηχανίας 4,0, CESGATE θα επιταχύνει την ψηφιακή και ευφυή επανάληψή του, και θα δημιουργήσει ενεργά έναν «νέο φάρο» για την ευφυή κατασκευή στη βιομηχανία ηλεκτρονικής.

 

Ακουστικές υπηρεσίες συνελεύσεων BOM τσιπ SMT ενισχυτών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων 0Ακουστικές υπηρεσίες συνελεύσεων BOM τσιπ SMT ενισχυτών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων 1Ακουστικές υπηρεσίες συνελεύσεων BOM τσιπ SMT ενισχυτών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων 2Ακουστικές υπηρεσίες συνελεύσεων BOM τσιπ SMT ενισχυτών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων 3Ακουστικές υπηρεσίες συνελεύσεων BOM τσιπ SMT ενισχυτών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων 4Ακουστικές υπηρεσίες συνελεύσεων BOM τσιπ SMT ενισχυτών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων 5Ακουστικές υπηρεσίες συνελεύσεων BOM τσιπ SMT ενισχυτών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων 6

 

FAQ

 

Q: Μπορούμε να επιθεωρήσουμε την ποιότητα κατά τη διάρκεια της παραγωγής;
CESGATE: Ναι, είμαστε ανοικτοί και διαφανείς σε κάθε διαδικασία παραγωγής με τίποτα που κρύβει. Καλωσορίζουμε τον πελάτη επιθεωρούμε τη διαδικασία παραγωγής και τον έλεγχό μας στο εσωτερικό.
Q: Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε οι πληροφορίες ότι μας δεν πρέπει να αφήσουν τον τρίτο για να δουν το σχέδιό μας;
CESGATE: Είμαστε πρόθυμοι να υπογράψουμε την επίδραση NDA με τοπικό νόμο και την υπόσχεση πελατών το δευτερεύοντα να κρατήσουν τα στοιχεία πελατών στο υψηλό εμπιστευτικό επίπεδο.
Q: Τι CESGATE χρειάζεται για ένα προσαρμοσμένο PCB να διατάξει;
CESGATE: Όταν τοποθετείτε μια διαταγή PCB, οι πελάτες πρέπει να παρέχουν το αρχείο Gerber ή PCB. Εάν δεν έχετε το αρχείο με το σωστό σχήμα, μπορείτε να στείλετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικές με τα προϊόντα.
Q: Δημοφιλής τομέας;
CESGATE: Ημιαγωγός, έξυπνο σπίτι, ιατρικά προϊόντα, έξυπνος φορετός, βιομηχανικός έλεγχος, IOT κ.λπ.
Το Q. Ποιες μορφές αρχείου δέχεστε για την παραγωγή;
CESGATE: Αρχείο Gerber: CAM350 RS274X
Αρχείο PCB: Protel 99SE, π-CAD 2001 PCB
BOM: Excel (PDF, λέξη, txt)
Q.Shipping κόστος;
CESGATE: Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από τον προορισμό, βάρος, που συσκευάζει το μέγεθος των αγαθών. Παρακαλώ μας ενημερώστε εάν μας χρειάζεστε για να σας αναφέρετε τα έξοδα αποστολής.

Να πάρει ένα συστατικό απόσπασμα, pls στέλνει μια έρευνα στο info@cesgate.com που θα ανακτήσουμε σε σας σε μια ώρα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sia Li

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18349393344

WhatsApp : +8618349393344