Να στείλετε μήνυμα

Ακουστική ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ συνδετήρων BOM TS16949 δύναμης πινάκων κυκλωμάτων ομιλητών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: UL、IATF16949、ISO9001
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προσαρμοσμένα χαρτοκιβώτια σύμφωνα με το μέγεθος και το βάρος προϊόντων, με τον αφρό crashproof
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 10,0000PCS ανά ημέρα
Όνομα προϊόντων: Ακουστικό καλώδιο ομιλητών για να επιβιβαστεί στην πρόσβαση τμημάτων συνδετήρων BOM δύναμης PCB Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Ακουστικός ομιλητής
Χρονική ανοχή: 1-2days εάν τα συστατικά είναι στο απόθεμα Ποιότητα: 100% νέος και αρχικός
Κύρια προϊόντα:: PCB/PCBA/COMPONENTS Πηγή: Καταρτισμένοι προμηθευτές σε όλο τον κόσμο
Πιστοποιητικό: TS16949, ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ, UL, ROHS, ISO9001, ISO14001 BOM: υποστηριγμένος
Υψηλό φως:

ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ συνδετήρων TS16949 δύναμης πινάκων κυκλωμάτων

,

Ακουστικός συνδετήρας δύναμης πινάκων κυκλωμάτων ομιλητών

,

Ακουστικός συνδετήρας δύναμης ομιλητών

Ακουστικό καλώδιο ομιλητών για να επιβιβαστεί στην πρόσβαση τμημάτων συνδετήρων BOM δύναμης PCB

 

 

CESGAT έχει την ισχυρή ηλεκτρονική προμήθεια συνδετήρων δύναμης PCB και τις περιεκτικές ενισχυτικές ικανότητες. Έχει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με πολλούς κατασκευαστές συνδετήρων δύναμης PCB και first-level πράκτορες για να εξασφαλίσει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ότι όλα τα συστατικά είναι γνήσια αρχικά προϊόντα, και έχουν τα προφανή πλεονεκτήματα στον υλικό έλεγχο ποιότητας και δαπανών. Τα υλικά χυτηρίων για τα προϊόντα υψηλής ζήτησης PCBA είναι μοναδικά στη βιομηχανία.

 

 

Ο κύριος προμηθευτής συστατικής πρόσβασής σας στην Κίνα

 

CESGATE έχει ένα αποτελεσματικό σύστημα πρόσβασης συνδετήρων δύναμης PCB για τα προγράμματα συνελεύσεων PCB σας, μόνο τα μέρη που διευκρινίσατε σε BOM σας διατάζεστε για κάθε μια από τις εργασίες συνελεύσεών σας, καμία αντικατάσταση δεν χρησιμοποιείται πάντα χωρίς έγκρισή σας. φροντίζουμε τις ολόκληρες διοικητικές μέριμνες των μερών και των υλικών, και διαχειριζόμαστε τα συστήματα προμήθειας. Με CESGATE πίσω από σας, η επιχείρησή σας μπορεί να εστιάσει στις ικανότητες πυρήνων της.

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

CESGATE πιστοποιεί το ISO9001 & το TS16949. Και 85% των πωλήσεών μας είναι oversea πωλήσεις και εξάγουν στην Ευρώπη, ενωμένα sates και Ασιάτη. Οι περισσότεροι από τους πίνακές μας χρησιμοποιούνται για το αεροδιάστημα, στρατιωτικός, ιατρικός, τον ημιαγωγό, βιομηχανικός, τη δύναμη, και άλλα προϊόντα. Το του οποίου κύριο προϊόν της επιχείρησής σας είναι, η ικανότητα παραγωγής CESGATE και η κάλυψη προϊόντων μπορούν πάντα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

 

CESGATE με τους πελάτες για να παρέχει σε τους τις ηλεκτρονικές κατασκευαστικές υπηρεσίες υψηλός-ποιοτικών PCB και PCBA για να επιτύχει τους στόχους τους. Η ευελιξία μας είναι στις απαιτήσεις πελατών συνεδρίασης και την ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών μας. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να εισαγάγουν τα νέα προϊόντα τους στην αγορά στο γρηγορότερο χρόνο πιθανό με την παροχή υψηλή - ποιότητα, συνέλευση γρήγορος-στροφής. Παρέχουμε τη μιας στάσης ηλεκτρονική κατασκευαστική υπηρεσία για να σας βοηθήσουμε να είστε κατάλληλος τα σχέδιά σας και να παρέχετε τα ποιοτικά δείγματα στους πελάτες σας.

Ακουστική ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ συνδετήρων BOM TS16949 δύναμης πινάκων κυκλωμάτων ομιλητών 0Ακουστική ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ συνδετήρων BOM TS16949 δύναμης πινάκων κυκλωμάτων ομιλητών 1Ακουστική ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ συνδετήρων BOM TS16949 δύναμης πινάκων κυκλωμάτων ομιλητών 2Ακουστική ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ συνδετήρων BOM TS16949 δύναμης πινάκων κυκλωμάτων ομιλητών 3Ακουστική ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ συνδετήρων BOM TS16949 δύναμης πινάκων κυκλωμάτων ομιλητών 4Ακουστική ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ συνδετήρων BOM TS16949 δύναμης πινάκων κυκλωμάτων ομιλητών 5Ακουστική ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ συνδετήρων BOM TS16949 δύναμης πινάκων κυκλωμάτων ομιλητών 6

FAQ

Q: Πόσο καιρό είναι η ζωή του προϊόντος στο ράφι του πίνακα PCB και πώς θα έπρεπε αυτό να αποθηκευτεί;
CESGATE: 25℃/60%RH συστήνεται όταν αποθηκεύεται το PCB. Το ίδιο το πιάτο δεν έχει καμία ζωή του προϊόντος στο ράφι, αλλά εάν υπερβαίνει τρεις μήνες, πρέπει να ψηθεί για να αφαιρέσει την υγρασία και την πίεση, και πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά από το ψήσιμο. Συνιστάται τα κομμάτια να πρέπει να φορτωθούν μέσα σε 6 μήνες από την αποθήκευση για να μειώσουν το φαινόμενο της απόρριψης και της έκρηξης.
Q: Ποια είναι η ημερομηνία παράδοσής σας;
CESGATE: Ο γενικός χρόνος παράδοσης δειγμάτων είναι 6 εργάσιμες ημέρες για τους ενιαίους και double-sided πίνακες, 7 εργάσιμες ημέρες για τους πίνακες 4 στρωμάτων, και μια πρόσθετη εργάσιμη ημέρα για κάθε 2 στρώματα. Εντούτοις, εάν υπάρχουν ειδικές διαδικασίες, οι πρόσθετες εργάσιμες ημέρες θα προστεθούν σύμφωνα με την κατάσταση.
Γενικά, ο χρόνος παράδοσης για τη μαζική παραγωγή είναι 10 εργάσιμες ημέρες για τις ενιαίες και double-sided επιτροπές, και 15 εργάσιμες ημέρες για τις πολυστρωματικές επιτροπές. Εντούτοις, εάν υπάρχει μια ειδική διαδικασία ή περισσότερο από ορισμένες εργάσιμες ημέρες, οι εργάσιμες ημέρες θα αυξηθούν πρόσθετα σύμφωνα με την κατάσταση μπορείτε επίσης να καταβάλετε την επείγουσα αμοιβή για να κοντύνετε τον αριθμό ημερών, παρακαλώ να έρθετε σε επαφή με την επαφή η επιχείρηση που προτείνεται ειδικά, ανάλογα με τη μεμονωμένη κατάσταση για να παρέχει τις επισπευμένες ημέρες.
Q: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του πίνακα HDI και του γενικού πίνακα κυκλωμάτων;
CESGATE: Το μεγαλύτερο μέρος του λέιζερ χρήσης HDI για να διαμορφώσει τις τρύπες, ενώ οι γενικοί πίνακες κυκλωμάτων χρησιμοποιούν μόνο τη μηχανική διάτρηση, και τους πίνακες HDI κατασκευάζεται με τη μέθοδο συγκέντρωσης (συγκέντρωση), έτσι περισσότερα στρώματα θα προστεθούν, ενώ οι γενικοί πίνακες κυκλωμάτων προστίθενται μόνο μιά φορά.
Q: Ποιοι είναι οι τύποι μασκών ύλης συγκολλήσεως;
CESGATE: Υπάρχει παραδοσιακός τύπος ψησίματος IR εποξικής ρητίνης, UV θεραπεύοντας τύπος, υγρή μάσκα ύλης συγκολλήσεως Imageable φωτογραφιών και ξηρά μάσκα ύλης συγκολλήσεως ταινιών. Αυτήν την περίοδο, η υγρή μάσκα ύλης συγκολλήσεως είναι ο κύριος τύπος.
Q: Ποια είναι τα κοινά υποστρώματα CESGATE;
Α:

Tg-140: ISOLA FR402/ΓΙΑΓΙΆ-YA NP-140
Tg-150: ISOLA IS400/ΓΙΑΓΙΆ-YA NP-155
Tg-170~180: ISOLA 370HR/NPN-YA/ΓΙΑΓΙΆ-YA NP-175F

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kevin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344