Να στείλετε μήνυμα

Ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων PCB FR4 ROGERS HDI ISO14001 ROHS

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: UL、IATF16949、ISO9001
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 1-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 30,000PCS/month
Όνομα προϊόντων: Ηλεκτρονικό PCB Bom συνελεύσεων HDI πινάκων κυκλωμάτων μητρικών καρτών αναστροφέων στο σχέδιο Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Μητρική κάρτα αναστροφέων
Λήξη επιφάνειας: HASL, αμόλυβδο HASL, OSP, χρυσός λάμψης, ENIG, Μάσκα ύλης συγκολλήσεως: Πράσινο, άσπρο μαύρος πράσινος μπλε κόκκινο, πράσινο ή άλλο χρώμα καθώς θέλετε, πράσινο/μπλε, πράσιν
Πιστοποιητικό: ISO9001/Iso14001/CE/ROHS Εξεταστική υπηρεσία: 100% ηλεκτρική δοκιμή, μύγα-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, 100% ε-που εξετάζει, δοκιμή ελέγχων πετάγμα
Υπηρεσία: τεχνικές υπηρεσίες 24 ωρών Υλικό βάσεων: FR4/ROGERS/Aluminum/High TG
Υψηλό φως:

PCB FR4 ROGERS HDI

,

Ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων FR4 ROGERS

,

ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων ISO14001 ROHS

Ηλεκτρονικό PCB Bom συνελεύσεων HDI πινάκων κυκλωμάτων μητρικών καρτών αναστροφέων στο σχέδιο

 

 

Ειδικός τύπος PCB
1. FPC (εύκαμπτο τυπωμένο κύκλωμα)
Ο εύκαμπτος πίνακας αποτελείται από μια μαλακές πλαστικές ταινία βάσεων, ένα φύλλο αλουμινίου χαλκού και μια κόλλα, οι οποίες μπορούν να καμφθούν ελεύθερα και εύκαμπτος. Είναι λεπτό και ελαφρύ, με τη υψηλή ακρίβεια. Μπορεί να έχει τα πολυστρωματικά κυκλώματα και να συνδέσει τα τσιπ με τον πίνακα. ή γκοφρέτες SMT. Καλείται γενικά έναν εύκαμπτο τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων, που βραχύνονται ως εύκαμπτος πίνακας, και άλλα ονόματα όπως οι εύκαμπτοι πίνακες κυκλωμάτων, οι μαλακές ταινίες, οι ευκίνητοι πίνακες, κ.λπ.
Όπως άλλα υποστρώματα, FPCs συνεχίζει να ακολουθεί την υψηλότερους πυκνότητα γραμμών και τον αριθμό στρωμάτων για να βελτιώσει την απόδοση FPC και να μειώσει την κατανάλωση ισχύος μετάδοσης. Εντούτοις, η διαδικασία παραγωγής FPCs είναι πολύ σύνθετη, και οι τεχνικές ικανότητες που απαιτούνται στα ηλεκτρονικά συστατικά είναι σχετικά υψηλές. υψηλός. Η εφαρμογή FPC είναι πολύ εκτενής. Μπορεί να ειπωθεί ότι εφ' όσον χρησιμοποιείται στα τεχνολογικά προϊόντα, FPC ο συνηθέστερα χρησιμοποιείται στα προϊόντα επικοινωνίας όπως τα έξυπνα τηλέφωνα. Επιπλέον, υπάρχουν σημειωματάρια, αυτοκίνητη ηλεκτρονική, ιατρικές, στρατιωτικές και φορετές συσκευές, κ.λπ. Καθώς τα σύγχρονα προϊόντα ακολουθούν ελαφρύ, οι λεπτοί και κοντοί, εύκαμπτοι πίνακες έχουν γίνει επίσης πολύ σημαντικοί. Σύμφωνα με τις στατιστικές, ο αριθμός FPCs που χρησιμοποιείται στο iPhone Χ αποτελεί περίπου 20 κομμάτια. Εκτός από το iPhone, αυτό το FPCs διαδραματίζει τους ακόλουθους ρόλους στον τερματικό εξοπλισμό: κεραία FPCs, backlight ενότητα FPCs, φακός FPCs καμερών, μαλακός πίνακας οθόνης αφής, μαλακός πίνακας ταυτότητας αφής, sim μαλακός πίνακας καρτών, μαλακός πίνακας σύνδεσης οθόνης lap-top, μαλακός πίνακας αισθητήρων εικόνας αυτοκινήτων, ελαφρύς μαλακός πίνακας ομάδας αυτοκινήτων, κ.λπ., μπορούμε να δούμε τη σημασία του μαλακού πίνακα.

 

 

Εφαρμογή

Ο τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων παρέχει μια καθολική βάση για τις εφαρμογές ποικίλων υψηλών οδηγήσεων παραγωγής. Οι λύσεις φωτισμού των οδηγήσεων εξελίσσονται γρήγορα στις βιομηχανίες όπου η χαμηλής ισχύος κατανάλωση, η υψηλή αποδοτικότητα και η εντυπωσιακή ελαφριά παραγωγή είναι σημαντικές. Αυτό το LEDs κερδίζει περισσότερη λειτουργία όταν ενσωματώνεται με στο PCB HDI. HDI PCBs διευκολύνει την επεκταθείσα χρήση των λύσεων φωτισμού των οδηγήσεων, ειδικά συμπεριλαμβανομένων των επιδείξεων και των δεικτών.
Μερικές από τις πιό κοινές εφαρμογές για το PCB LEDs μέσα στη βιομηχανία φωτισμού περιλαμβάνουν τα εξής:

1. Αυτοκινητοβιομηχανία: Οι επιδείξεις των οδηγήσεων PCB βρίσκονται συνήθως στη αυτοκινητοβιομηχανία, ειδικά δείκτες ταμπλό, προβολείς, φω'τα φρένων και προηγμένες οθόνες. Η βιομηχανία ευνοεί ιδιαίτερα το PCB LEDs λόγω του χαμηλού κόστους παραγωγής και της εντυπωσιακής διάρκειάς τους, η οποία αυξάνει την αξία και τη διάρκεια ζωής των οχημάτων.

2. Ιατρική βιομηχανία: Τα εργαλεία φωτισμού είναι πολύ σημαντικά στις ιατρικές εφαρμογές, ειδικά στις χειρουργικές και εφαρμογές έκτακτης ανάγκης, το μεγάλο φως μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει τη διαφάνεια των γιατρών. Σε αυτές τις εφαρμογές, LEDs είναι συχνά η μέθοδος φωτισμού επιλογής για τη δύναμη και το μικρό μέγεθός τους. HDI PCBs χρησιμοποιείται συχνά ως βάση για αυτές τις εφαρμογές, ειδικά αργίλιο PCBs, οι οποίες έχουν μια μακρύτερη διάρκεια ζωής και προσφέρουν τις καλύτερες ικανότητες μεταφοράς θερμότητας από άλλους τύπους PCB HDI. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα PCB LEDs εξασφαλίζουν ανθεκτικές ιατρικές συσκευές που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σε ποικίλες ιατρικές τοποθετήσεις.

3. Κατοικημένες και μπροστινές εφαρμογές καταστημάτων: Εκτός από τις χρήσεις που απαριθμούνται ανωτέρω, τα PCB LEDs κερδίζουν τη δημοτικότητα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις υπό μορφή συστήματος σηματοδότησης και επιδείξεων. Ο φωτισμός των έξυπνων οδηγήσεων είναι ένας ανέξοδος τρόπος για τους ιδιοκτήτες σπιτιού να ανάψουν αποτελεσματικά τα σπίτια τους, και οι επιδείξεις των εξατομικεύσιμων οδηγήσεων μπορούν να κατευθύνουν την επιχείρηση στα storefronts.

 

 

Ικανότητες PCB και τεχνική προδιαγραφή

 

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

 

 

Εισαγωγή επιχείρησης

Η Co. τεχνολογίας Cesgate Chengdu, ΕΠΕ βρέθηκε σε Chengdu, η επιχείρηση China.The είναι ισχυρή και επαγγελματική τεχνική, με το τέλειο σύστημα εξασφάλισης ποιότητας και προωθεί το δοκιμή-αναλυμένο όργανο. CESGATE είναι ένας από τον επαγγελματικό κατασκευαστή PCB από την Κίνα. Έχουμε τον επαγγελματικό σχεδιαστή PCB για την απαίτηση σχεδιαγράμματος PCB σας. Σχεδιάζουμε τα ενιαία, διπλά, και πολυ στρώματα, άκαμπτοι, εύκαμπτοι, ευκίνητος-άκαμπτοι τυπωμένοι πίνακες κυκλωμάτων, και το PCB assembly.CESGATE είναι επαγγελματικός προμηθευτής της επεξεργασίας PCB, συνέλευση PCB και με το κλειδί στο χέρι λύσεις συστατικής πρόσβασης από το 2010. Με οι ισχυρές πωλήσεις και η ομάδα τεχνικής υποστήριξης, CESGATE είναι on-line 24 ώρες ανά ημέρα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών. Αφιερωμένο στη βελτίωση των πρωτοτύπων για τους μηχανικούς σχεδίου μέσω της διαδικασίας παραγωγής, από την αναφορά στην παράδοση, από το σχέδιο και το σχεδιάγραμμα PCB, την επεξεργασία PCB και τη με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB, CESGATE προσφέρει την ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών.

 

 

Ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων PCB FR4 ROGERS HDI ISO14001 ROHS 0Ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων PCB FR4 ROGERS HDI ISO14001 ROHS 1Ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων PCB FR4 ROGERS HDI ISO14001 ROHS 2Ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων PCB FR4 ROGERS HDI ISO14001 ROHS 3Ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων PCB FR4 ROGERS HDI ISO14001 ROHS 4Ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων PCB FR4 ROGERS HDI ISO14001 ROHS 5Ηλεκτρονικός τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων PCB FR4 ROGERS HDI ISO14001 ROHS 6

FAQ

 

 

Q: Η αμόλυβδη διαδικασία απαιτείται όταν τυπώνεται ο πίνακας κυκλωμάτων. Τι θα έπρεπε να πληρώσω την στην προσοχή κατά παραγωγή του πίνακα κυκλωμάτων;
CESGATE: Η αμόλυβδη διαδικασία κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης είναι υψηλότερη από τις απαιτήσεις αντίστασης θερμοκρασίας της γενικής διαδικασίας, και οι απαιτήσεις αντίστασης θερμοκρασίας πρέπει να είναι επάνω από 260 °C. Επομένως, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί ένα το υπόστρωμα επάνω από TG150 κατά επιλογή του υλικού υποστρωμάτων.
Q: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του πίνακα HDI και του γενικού πίνακα κυκλωμάτων;
CESGATE: Το μεγαλύτερο μέρος του λέιζερ χρήσης HDI για να διαμορφώσει τις τρύπες, ενώ οι γενικοί πίνακες κυκλωμάτων χρησιμοποιούν μόνο τη μηχανική διάτρηση, και τους πίνακες HDI κατασκευάζεται με τη μέθοδο συγκέντρωσης (συγκέντρωση), έτσι περισσότερα στρώματα θα προστεθούν, ενώ οι γενικοί πίνακες κυκλωμάτων προστίθενται μόνο μιά φορά.
Q: Πόσο καιρό παίρνει για το απόσπασμα PCB;
CESGATE: Κανονικά 12 ώρες σε 48 ώρες μόλις λάβετε τον εσωτερικό μηχανικό αξιολογούν την επιβεβαίωση.
Q: Έχετε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε υπηρεσίες;
CESGATE: Εστιάζουμε κυρίως στις υπηρεσίες προμήθειας PCB + τη συνέλευση + τα συστατικά. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να παρέχουμε τον προγραμματισμό, δοκιμή, καλώδιο, που στεγάζει τις υπηρεσίες συνελεύσεων.
Q: Ποια πιστοποιητικά έχετε;
CESGATE: Έχουμε τα πιστοποιητικά του ISO 9001, ISO14001 και UL.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sia Li

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18349393344

WhatsApp : +8618349393344