Να στείλετε μήνυμα

Ιχνών 2.0mil PCB πινάκων κατασκευαστικών λ. υπηρεσιών 1206 πρωτοτύπων 0805 0603

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: UL, IATF16949, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 13kk συγκολλώντας σημείο/ημέρα
Όνομα προϊόντων: COem και ηλεκτρονικής ODM πολυστρωματικό PCB συνελεύσεων σχέδιο εκτύπωσης προσαρμογής υπηρεσιών γραφ Χαρακτηριστικό γνώρισμα: OEM/ODM
Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας: 600mm*1200mm Ελάχιστο ίχνος/χώρος: 2,0 εκ./2,0 εκ
Εξοπλισμός υψηλών σημείων: Laminator του ΦΟΎΤΖΙ NXT3/XPF Διάτρηση προφίλ: Routing/V-CUT/Beveling
Δοκιμή: AOI/δοκιμή ακτίνας X/πετώ-ελέγχων/λειτουργίας Άλλη υπηρεσία: Συσκευασία του /Assembly/Custom συστατικών αγορών
Υψηλό φως:

2.0mil κατασκευαστική υπηρεσία PCB

,

2.0mil πρωτότυπο πινάκων PCB

,

πρωτότυπο 1206 πινάκων PCB 0805 0603

Γραφική προσαρμογή υπηρεσιών συνελεύσεων PCB cOem και ηλεκτρονικής ODM πολυστρωματική

 

 

Εφαρμογές:

 

Όπως τις αυτοκίνητες εφαρμογές, οι αεροδιαστημικές αιτήσεις της υπηρεσίας συνελεύσεων PCB απαιτούν την ακραίες ακρίβεια και τη διάρκεια. Τα αεριωθούμενα αεροπλάνα και οι πύραυλοι δοκιμάζουν συχνά πολλή αναταραχή στην ατμόσφαιρα, έτσι σημαίνει ότι συνηθισμένο άκαμπτο PCBs μπορεί να τονιστεί αρκετά να βλαφθεί στη διαδικασία. Για να λύσουν αυτό το πρόβλημα, οι περισσότεροι αεροδιαστημικοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν εύκαμπτο PCBs που, εκτός από την ύπαρξη ανθεκτικοί στη ζημία δόνησης, είναι ελαφριοί και μικροί.


Εκτός από την ύπαρξη ανθεκτική, αεροδιαστημική υπηρεσία συνελεύσεων PCB πρέπει να είναι πολύ υψηλός-λειτουργώντας και ακριβής, κατασκευασμένος στο καλύτερο της δυνατότητάς τους να αποφύγουν τα τεχνικά ζητήματα. Δεδομένου ότι η ηλεκτρονική που χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική τεχνολογία είναι κρίσιμη για την ασφάλεια των οχημάτων και των πληρωμάτων τους, είναι κρίσιμη ότι λειτουργούν άψογα.


Μερικές από τις πιό κοινές αεροδιαστημικές εφαρμογές για την υπηρεσία συνελεύσεων PCB περιλαμβάνουν:


1. Εξοπλισμός ελέγχου: Ενοργάνωση, συμπεριλαμβανομένων των επιταχυμέτρων, των αισθητήρων πίεσης, των μικροφώνων, και των αισθητήρων ροπής και δύναμης όλη η υπηρεσία συνελεύσεων PCB χρήσης ως τμήμα των βασικών λειτουργιών τους. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται στις μηχανές και τα πιλοτήρια των αεροσκαφών και των πυραύλων για να ελέγξουν τις λειτουργίες οχημάτων και να επικοινωνήσουν με τα επίγεια συστήματα ελέγχου.


2. Εξοπλισμός δοκιμής: Εκτός από τη λειτουργία της ως αεροσκάφος, η υπηρεσία συνελεύσεων PCB εμπλέκεται στην ανάπτυξη και τη δοκιμή των αεροσκαφών. Ο εξοπλισμός δοκιμής που συλλέγει τα στοιχεία κατά τη διάρκεια δομικού, της δόνησης, και της πτήσης που εξετάζει χρησιμοποιεί ένα PCB ως πυρήνα του. Αυτό το στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναπτύξει τα αποδοτικότερα, αποδοτικά και ασφαλέστερα αεροσκάφη.

 

Ιχνών 2.0mil PCB πινάκων κατασκευαστικών λ. υπηρεσιών 1206 πρωτοτύπων 0805 0603 0Ιχνών 2.0mil PCB πινάκων κατασκευαστικών λ. υπηρεσιών 1206 πρωτοτύπων 0805 0603 1

 

Υπόστρωμα υπηρεσιών συνελεύσεων PCB


Το υλικό βάσεων είναι γενικά ταξινομημένο σύμφωνα με τη μόνωση, την υλική σύνθεση ή την αντίσταση φλογών του υποστρώματος. Οι κοινές πρώτες ύλες είναι bakelite, ίνα υάλου, και διάφοροι πλαστικοί πίνακες. Οι κατασκευαστές των υποστρωμάτων PCB χρησιμοποιούν γενικά μια μόνωση prepreg που αποτελείται από τα μη υφανθε'ντα υφάσματα ίνας υάλου και τις ρητίνες εποξικής ρητίνης, και τους πιέζουν έπειτα με το φύλλο αλουμινίου χαλκού για να διαμορφώσουν ένα υπόστρωμα φύλλων αλουμινίου χαλκού για τη χρήση.

 

Τα εξής είναι οι πιό κοινοί τύποι υποστρωμάτων PCB:

 

  1. FR-4: Ίνα υάλου + εποξική ρητίνη. Είναι το ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένο υλικό PCB, αλλά το Tg είναι μόνο περίπου 130. Εάν το επόμενο περιβάλλον επεξεργασίας του προϊόντος ή της θερμοκρασίας λειτουργικών περιβαλλόντων είναι υψηλό, υψηλό Tg FR-4 συστήνεται.
  2. Υψηλό Tg FR-4: Η ίνα υάλου + εποξική ρητίνη, η χρήση είναι δεύτερη μόνο σε FR-4. Το Tg επάνω από 150°C είναι υψηλό Tg.
  3. Cem-1: Το κέντρο είναι έγγραφο ιστού, και η επιφάνεια καλύπτεται με το ύφασμα γυαλιού + εποξική ρητίνη.
  4. Cem-3: Το κέντρο είναι μη υφανθε'ν ύφασμα γυαλιού, και η επιφάνεια καλύπτεται με το ύφασμα γυαλιού + εποξική ρητίνη.
  5. Κεραμικό υπόστρωμα (κεραμικό PCB): κεραμικές σκόνη + ίνα υάλου.
  6. Τεφλόν PCB (τεφλόν PCB): Τεφλόν + ίνα υάλου.


Προδιαγραφή

 

 

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

  Ιχνών 2.0mil PCB πινάκων κατασκευαστικών λ. υπηρεσιών 1206 πρωτοτύπων 0805 0603 2Ιχνών 2.0mil PCB πινάκων κατασκευαστικών λ. υπηρεσιών 1206 πρωτοτύπων 0805 0603 3Ιχνών 2.0mil PCB πινάκων κατασκευαστικών λ. υπηρεσιών 1206 πρωτοτύπων 0805 0603 4Ιχνών 2.0mil PCB πινάκων κατασκευαστικών λ. υπηρεσιών 1206 πρωτοτύπων 0805 0603 5

 

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

CESGATE εστιάζει στη μιας στάσης υπηρεσία συμπεριλαμβανομένου: Επεξεργασία PCB, πρόσβαση ηλεκτρονικών συστατικών, συνέλευση PCB, δοκιμή λειτουργίας, συνέλευση προϊόντων. CESGATE έχει τη συνέλευση PCB κατασκευής για πάνω από 10 έτη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η τεχνολογία έχει προωθήσει σε έναν καταπληκτικό ρυθμό. Με να συμβαδίσουμε με την τεχνολογία, μπορούμε να εποικήσουμε οποιοδήποτε PCB με SMD και τα συμβατικά συστατικά, ενιαίο ή διπλό πλαισιωμένο, ένα στρώμα, σε πολυστρωματικό σε οποιεσδήποτε από τις απαιτήσεις και τις διαμορφώσεις σας.

 

 

FAQ

 

Q: Είστε εργοστάσιο;
CESGATE: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται σε χτίζοντας 6, βιομηχανικό πάρκο Fuyuan, δρόμος Qiaotang, οδός Fuyong, πόλη Shenzhen, Κίνα
Q: Πόσο περίπου τα έξοδα αποστολής;
CESGATE: Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον προορισμό, το βάρος και τον όγκο των αγαθών καθώς επίσης και την αναφορά της αποστολέα φορτίου DHL/FEDEX/εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τον τρόπο μεταφορών που χρειάζεστε πρίν τοποθετείτε μια διαταγή.
Q: Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα;
CESGATE: Πάντα ένα δείγμα προπαραγωγής πριν από τη μαζική παραγωγή
Πάντα τελική έκθεση επιθεώρησης και δοκιμής πριν από την αποστολή
Q: Γιατί θα έπρεπε να αγοράσουμε από CESGATE;
CESGATE: Επαγγελματική και πεπειραμένη ομάδα Ε&Α. Προηγμένη επιστημονικής και λογικής διαδικασίας ροή εξοπλισμού παραγωγής.
Αξιόπιστο και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Εξετάζουμε όλα τα προϊόντα μας προτού να είσαι η αποστολή για να σιγουρευτεί όλα στον τέλειο όρο. Από το σχέδιο στο πλήρες προϊόν, η επαγγελματική ομάδα CESGATE θα σας βάλει άνετα

Στοιχεία επικοινωνίας
Sia

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618349393344

WhatsApp : +8618349393344