Πίνακας κυκλωμάτων ODM PCBA cOem υπηρεσιών συνελεύσεων PCB TU872 IT968

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: UL, IATF16949, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 13kk συγκολλώντας σημείο/ημέρα
Όνομα προϊόντων: Πίνακας κυκλωμάτων ODM PCBA cOem υπηρεσιών συνελεύσεων PCB TU872 IT968 Χαρακτηριστικό γνώρισμα: OEM και ODM
Ελάχιστο πακέτο: 03015 Στρώματα: 2-68L
Εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών: Πλαστικοποιητής FUJI NXT3/XPF Υλικό: FR4/M4/M6/Rogers/TU872/IT968
Δοκιμή: AOI/X-Ray/Flying-Probe/Function δοκιμή ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Αγορά εξαρτημάτων /Συναρμολόγηση/Προσαρμοσμένη συσκευασία
Υψηλό φως:

TU872 IT968 PCBA

,

Πίνακας κυκλωμάτων cOem PCBA TU872 IT968

,

COem συνελεύσεων PCB TU872 IT968

Πίνακας κυκλωμάτων ODM PCBA cOem υπηρεσιών συνελεύσεων PCB TU872 IT968

Τι είναι συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων;

Η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων είναι η διαδικασία τα ηλεκτρονικά συστατικά με τις καλωδιώσεις των τυπωμένων πινάκων κυκλωμάτων. Τα ίχνη ή οι αγώγιμες διαβάσεις που χαράσσονται στα τοποθετημένα σε στρώματα φύλλα χαλκού PCBs χρησιμοποιούνται μέσα σε ένα non-conductive υπόστρωμα προκειμένου να διαμορφωθεί η συνέλευση. Η ένωση των ηλεκτρονικών συστατικών με τους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων είναι η δράση συμπεράσματος πρίν χρησιμοποιεί πλήρως - λειτουργική ηλεκτρονική συσκευή

 

Γιατί η συνέλευση PCB είναι σημαντική;

Η συνέλευση PCB είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας επειδή μπορούν εύκολα να ενημερώσουν τις ψηφιακές συσκευές χωρίς οποιαδήποτε παρενόχληση. Η τυπωμένη διαμόρφωση πρωτοτύπου πινάκων κυκλωμάτων δείχνει μια διαδικασία για να συνδέσει τα πολυάριθμα ψηφιακά μέρη με το PCB για να αναπτύξει μια λειτουργική τυπωμένη συνεδρίαση των κυκλωμάτων.

 

 

Τεχνική απαίτηση για τη συνέλευση PCB

 


Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας συνελεύσεων PCB CESGATE
 

Γραμμές SMT

 

Η επιχείρησή μας έχει αυτήν την περίοδο 7 συγκολλώντας γραμμές παραγωγής κυμάτων και 10 μετα-εμβύθιση συγκολλώντας τις γραμμές. Μπορούμε να κάνουμε τα ειδικά κοu'φώματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών και τους όρους προϊόντων για να εξασφαλίσουμε αξιοπιστία προϊόντων και να βελτιώσουμε αποτελεσματικά τη βυσματωτή αποδοτικότητα.

 

Το post-welding προσωπικό ΕΜΒΥΘΙΣΗΣ μας έχει την πλούσια εμπειρία, και έχει διατυπώσει τις λεπτομερείς τυποποιημένες οδηγίες λειτουργίας και SOP τις εντολές λειτουργίας για να καλύψει τις υψηλής ποιότητας απαιτήσεις των πελατών υψηλών σημείων.

 

 
Προδιαγραφή

 

 

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

 

 

Επιχείρηση Descripiton

 

Στην επιχείρηση από το 2010, CESGATE παρέχει κυρίως την επεξεργασία PCB και την υπηρεσία σχεδίου για τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο. Έχουμε το πιστοποιητικό του ISO και UL, και τιμημένος ως επιχείρηση ΥΨΗΛΉΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ από Chengdu την κυβέρνηση.


Σαν επαγγελματικό εργοστάσιο PCB, μπορούμε να παρέχουμε το πρωτότυπο και τις χαμηλός--μέσες υπηρεσίες επεξεργασίας και σχεδίου PCB όγκου για τους πελάτες μας. Είμαστε σε Chengdu, Κίνα, η οποία είναι το μεγαλύτερο κέντρο της κατασκευής τεχνολογίας και ηλεκτρονικής στον κόσμο. Συνεργαζόμενοι με την ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μας, ποιοτική ομάδα, αυτοί επιτρέπουν σε μας για να προσφέρουν στους πελάτες μας τις χαμηλού κόστους, μιας στάσης υπηρεσίες συνελεύσεων PCB.

  Πίνακας κυκλωμάτων ODM PCBA cOem υπηρεσιών συνελεύσεων PCB TU872 IT968 0Πίνακας κυκλωμάτων ODM PCBA cOem υπηρεσιών συνελεύσεων PCB TU872 IT968 1Πίνακας κυκλωμάτων ODM PCBA cOem υπηρεσιών συνελεύσεων PCB TU872 IT968 2Πίνακας κυκλωμάτων ODM PCBA cOem υπηρεσιών συνελεύσεων PCB TU872 IT968 3

 

FAQ

 

Q: MOQ;
CESGATE: Δεν υπάρχει κανένα MOQ στο σημείο εισόδου. Είμαστε σε θέση να χειριστούμε ελαστικά τις μικρές και μεγάλες batch.
Q: Έχετε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε υπηρεσίες;
CESGATE: Εστιάζουμε κυρίως στις υπηρεσίες προμήθειας PCB + τη συνέλευση + τα συστατικά. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να παρέχουμε τον προγραμματισμό, δοκιμή, καλώδιο, που στεγάζει τις υπηρεσίες συνελεύσεων.
Q: Ποια είναι η πολιτική επιθεώρησής σας; Πώς ελέγχετε την ποιότητα;
CESGATE: Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων PCB, η επιθεώρηση ελέγχων πετάγματος χρησιμοποιείται συνήθως τα ηλεκτρικά κοu'φώματα, αυτόματη οπτική επιθεώρηση (AOI), μέρη BGA ακτινοσκοπούν την επιθεώρηση, την πρώτη επιθεώρηση άρθρου (FAI) κ.λπ.
Q: Ποια υπηρεσία έχετε;
CESGATE: Παρέχουμε τη με το κλειδί στο χέρι λύση συμπεριλαμβανομένου RD, την επεξεργασία PCB, SMT, την τελική συνέλευση, τη δοκιμή και άλλη προστιθεμένης αξίας υπηρεσία.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sia

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618349393344

WhatsApp : +8618349393344