Να στείλετε μήνυμα

Πολυστρωματική SMT γρήγορη PCB συνελεύσεων υπηρεσιών AOI SPI επιθεώρηση άρθρου ΑΚΤΊΝΑΣ X πρώτη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: UL, IATF16949, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 13kk συγκολλώντας σημείο/ημέρα
Όνομα προϊόντων: Πολυστρωματική ικανοποιώ? υπηρεσία εξυπηρέτηση πελατών συνελεύσεων PCB παράδοσης SMT γρήγορη Χαρακτηριστικό γνώρισμα: OEM και ODM
Ελάχιστο πακέτο: 03015 Τύπος προμηθευτών: Προσαρμοσμένος
Εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών: Πλαστικοποιητής FUJI NXT3/XPF Υλικό: FR4/M4/M6/Rogers/TU872/IT968
Δοκιμή: AOI/SPI/XRAY/Επιθεώρηση πρώτου άρθρου Αποδοτικότητα SMT: Ιδιαίτερα αυτοκίνητη συνέλευση
Υψηλό φως:

Πολυστρωματική συνέλευση PCB SMT γρήγορη

,

γρήγορη ΑΚΤΊΝΑ X συνελεύσεων AOI SPI PCB

,

Πολυστρωματική υπηρεσία συνελεύσεων PCB SMT

Πολυστρωματική ικανοποιώ? υπηρεσία εξυπηρέτηση πελατών συνελεύσεων PCB παράδοσης SMT γρήγορη

 

 

 

Εξοπλισμοί παραγωγής

CESGATE είναι εξοπλισμένο με τον κεντρικό κλιματισμό, τη σταθερή θερμοκρασία και την αποθήκη εμπορευμάτων υγρασίας, το δωμάτιο ντους αέρα, την αντιστατική επεξεργασία, κ.λπ. που εξοπλίζονται με το νέο εισαγόμενο Φούτζι XPF, NXT3, αυτόματη μηχανή εκτύπωσης κολλών ύλης συγκολλήσεως, reflux ζώνης δέκα θερμοκρασίας φούρνος, συγκόλληση κυμάτων, επιθεώρηση άρθρου AOI/SPI/XRAY/First. CESGATE εργασίες καλά στην υπηρεσία συνελεύσεων μεγάλης ακρίβειας, PCB υψηλός-πολυπλοκότητας, και τις πράξεις στην παραγωγή της εξαιρετικά-σύνθετης υπηρεσίας συνελεύσεων PCB.

 


Ποιοτικός έλεγχος συνελεύσεων SMT

  • AOI: Ανιχνεύστε τα διάφορα προβλήματα μετά από την τοποθέτηση: βραχυκύκλωμα, υλική διαρροή, πολικότητα, μετατόπιση, λανθασμένα μέρη
  • Ακτίνα X: Ανίχνευση ανοικτών κυκλωμάτων και βραχυκυκλώματος BGA, QFN και άλλων συσκευών
  • Συγκολλητικό χαρτόνι: Η δοκιμή εάν η θέση τοποθέτησης SMT είναι σωστή, μειώνει πολύ το δοκιμαστικό χρόνο παραγωγής SMT και τα απόβλητα των συστατικών, και εξασφαλίζει αποτελεσματικά την ποιότητα SMT
  • Ευφυής ανιχνευτής πρώτος-κομματιού: ανιχνεύει τα λανθασμένα υλικά, τα ελλείποντα μέρη, την πολικότητα, τον προσανατολισμό, την οθόνη μεταξιού, κ.λπ., που χρησιμοποιούνται κυρίως στην ανίχνευση του πρώτος-κομματιού έναντι της χειρωνακτικής ανίχνευσης, η ακρίβεια είναι υψηλότερη και η ταχύτητα αυξάνεται από 50%+
  • SPI-αυτόματος τρισδιάστατος μετρητής πάχους κολλών ύλης συγκολλήσεως: Ανιχνεύει τα διάφορα ποιοτικά προβλήματα εκτύπωσης κολλών ύλης συγκολλήσεως όπως η απώλεια της εκτύπωσης, του λιγότερου κασσίτερου, περισσότερου κασσίτερου, του συνεχούς κασσίτερου, του όφσετ, της φτωχής μορφής, της ρύπανσης επιφάνειας πινάκων, κ.λπ.

 

 

Μεγάλες υπηρεσίες

 

Δεδομένου ότι IATF16949 έλεγξε το εργοστάσιο πινάκων κυκλωμάτων, CESGATE θα παράσχει την ανάλυση DFM για την κάθε διαταγή σας, καθώς επίσης και τη μικρή ποσότητα και τα μέσα τρεξίματα παραγωγής όγκου. Ελέγχουμε όλες τις λεπτομέρειες των αρχείων σας, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων Gerber, για να επιτρέψουμε σε σας για να διορθώσουμε το σχέδιο PCB σας πρίν κατασκευάζουμε, κερδίζοντας σημαντικούς χρόνο και κόστος.
Χρησιμοποιούμε το σύστημα cErp και MES, το οποίο μπορεί να προστατεύσει όλα τα αρχεία προγράμματός σας και να ελέγξει επίσης όλη την ποιότητα μερών από την αρχή στο τέλος. Σαν κατασκευαστή PCB, έχουμε πλήρη και το ώριμο ακολουθώντας σύστημα από τα δύο συστήματα, που μπορούν να λύσουν τα προβλήματα γρήγορα, εγγυάται επίσης εγκαίρως την παράδοση του γρήγορου τυπωμένου στροφή πίνακα κυκλωμάτων.


 
Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας συνελεύσεων PCB CESGATE
 

Εξετάστε κάθε λειτουργία του προϊόντος σύμφωνα με τη περίπτωση δοκιμής, και παρέχετε την έκθεση δοκιμής. Μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες όπως η ηλεκτρική μέτρηση και η γήρανση σύμφωνα με τον πελάτη πρέπει να βελτιώσει την αξιοπιστία προϊόντων.
Για κάθε διαδικασία, CESGATE έχει διατυπώσει τις τέλειες οδηγίες λειτουργίας, και τα προσαρμοσμένα στοχοθετημένα πρότυπα επιθεώρησης σύμφωνα με τα προϊόντα στις διαφορετικές βιομηχανίες, ώστε να βελτιωθεί διασχίζουν το ποσοστό προϊόντων από κάθε σύνδεση.

 


Προδιαγραφή

 

 

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

 

 

Επιχείρηση Descripiton

 

Η Co. τεχνολογίας Cesgate Chengdu, ΕΠΕ καθιερώθηκε σε Chengdu, Sichuan, Κίνα. Είναι ένας ηλεκτρονικός κατασκευαστικός φορέας παροχής υπηρεσιών και ένας τυπωμένος κατασκευαστής πινάκων κυκλωμάτων, που παρέχουν το σχεδιάγραμμα σχεδίου PCB, το PCB κατασκευαστικός, τη συνέλευση PCB, τη συστατική προμήθεια, τη λειτουργική δοκιμή υπηρεσιών συνελεύσεων PCB, τη συνέλευση ολοκληρωμένων προϊόντων, την παγκόσμια μιας στάσης υπηρεσία κ.λπ. Ένα ευρύ φάσμα των αγορών τελών συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας συνελεύσεων PCB για αυτοκίνητο, του καταναλωτή, βιομηχανικός και της υγειονομικής περίθαλψης. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής, των ευρωπαϊκών χωρών και της Ασίας, κ.λπ. Η επιχείρηση έχει ισχυρούς επαγγελματικούς μηχανικούς Ε&Α και περισσότερες από 10 γραμμές παραγωγής SMT.

  Πολυστρωματική SMT γρήγορη PCB συνελεύσεων υπηρεσιών AOI SPI επιθεώρηση άρθρου ΑΚΤΊΝΑΣ X πρώτη 0Πολυστρωματική SMT γρήγορη PCB συνελεύσεων υπηρεσιών AOI SPI επιθεώρηση άρθρου ΑΚΤΊΝΑΣ X πρώτη 1Πολυστρωματική SMT γρήγορη PCB συνελεύσεων υπηρεσιών AOI SPI επιθεώρηση άρθρου ΑΚΤΊΝΑΣ X πρώτη 2Πολυστρωματική SMT γρήγορη PCB συνελεύσεων υπηρεσιών AOI SPI επιθεώρηση άρθρου ΑΚΤΊΝΑΣ X πρώτη 3

 

FAQ

 

Q: Είναι τα αρχεία μου ασφαλή;
CEGSATE: Τα αρχεία σας κρατιούνται πολύ ασφαλή, και προστατεύουμε την πνευματική ιδιοκτησία για τους πελάτες μας σε όλη τη διαδικασία. Όλα τα αρχεία που παρέχονται από τους πελάτες δεν μοιράζονται ποτέ με οποιοδήποτε τρίτο.
Q: MOQ;
CESGATE: Δεν υπάρχει κανένα MOQ στο σημείο εισόδου. Είμαστε σε θέση να χειριστούμε ελαστικά τις μικρές και μεγάλες batch.
Q: Έχετε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε υπηρεσίες;
CESGATE: Εστιάζουμε κυρίως στις υπηρεσίες προμήθειας PCB + τη συνέλευση + τα συστατικά. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να παρέχουμε τον προγραμματισμό, δοκιμή, καλώδιο, που στεγάζει τις υπηρεσίες συνελεύσεων.
Q: Ποια είναι η πολιτική επιθεώρησής σας; Πώς ελέγχετε την ποιότητα;
CESGATE: Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων PCB, η επιθεώρηση ελέγχων πετάγματος χρησιμοποιείται συνήθως τα ηλεκτρικά κοu'φώματα, αυτόματη οπτική επιθεώρηση (AOI), μέρη BGA ακτινοσκοπούν την επιθεώρηση, την πρώτη επιθεώρηση άρθρου (FAI) κ.λπ.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sia

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618349393344

WhatsApp : +8618349393344