Κύκλωμα 2 πλαισιωμένη σειρά 80280CM μητρικών καρτών TX RX ECS PCB DetDection

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: UL、IATF16949、ISO9001
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 1-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 30,000PCS/month
Όνομα προϊόντων: Υψηλός - διπλός πίνακας μητέρων Mainboard EAS πινάκων PCB ποιοτικών TX RX κυκλωμάτων RF Πάχος πινάκων: 1.6mm, 0.26.0mm, 0.4~3mm, 0.4mm3.2mm/
Τρόπος εργασίας:: TX+RX Μέγεθος πινάκων:: 78x102mm
Επιλογή λογότυπων:: Τυπωμένη ύλη, λέιζερ μεταξιού, που σφραγίζεται, χάραξη Υλικό:: Ανοξείδωτο χαλκός-νικέλιο-ψευδάργυρου/λευκοσιδήρου
Σειρά DetDection: 80~280CM (επίσης εξαρτηθείτε από την ετικέττα) Λειτουργία: Υψηλή ευαισθησία, λιγότερο ψεύτικη. Σταθερή απόδοση
Υψηλό φως:

Μητρική κάρτα 280CM ECS

,

Κύκλωμα 2 TX RX πλαισιωμένο PCB

,

2 πλαισιωμένα PCB 280CM

Υψηλός - διπλός πίνακας μητέρων Mainboard EAS πινάκων PCB ποιοτικών TX RX κυκλωμάτων RF

 

 

PCB πυρήνων μετάλλων που κατασκευάζει τους προσαρμοσμένους πίνακες κυκλωμάτων PCB άκαμπτους τυπωμένους

 

CESGATE είναι Διαδίκτυο + βιομηχανία 4,0 ευφυής κατασκευαστική επιχείρηση, που αφιερώνεται στη βοήθεια των σφαιρικών επιχειρήσεων να λυθούν τα προβλήματα της ακρίβειας, δυσκολία, ειδική, αργή παράδοση των μικρών και μέσων διαταγών και της δύσκολης προμήθειας. CESGATE στηρίζεται στις νέες τεχνολογίες όπως τα μεγάλα στοιχεία, το σύννεφο υπολογίζοντας, και το Διαδίκτυο των πραγμάτων, που συνδυάζεται με τη μόνος-αναπτυγμένες ευφυείς αναφορά, την επιθεώρηση, τη συνέλευση, και την παραγωγή σχεδιάζοντας το σύστημα, για να επιτύχει το «έξυπνο εργοστάσιο, εύκαμπτη κατασκευή».

 

Ποιο CESGATE παρέχει

 

 

Ιατρικός εξοπλισμός

 

Δεδομένου ότι η ανάπτυξη της ηλεκτρονικής γίνεται αποδοτικότερη και πυκνή, οι ιατρικές εφαρμογές αυτών των ηλεκτρονικών συσκευών συνεχίζουν να αυξάνονται, οδηγώντας στις ατελείωτες νέες δυνατότητες. Στην καρδιά αυτών των ιατρικών συσκευών είναι το PCB. Ο πίνακας PCB RF στην ιατρική βιομηχανία είναι ιδιαίτερα ειδικευμένος για να προσαρμόσει τους μοναδικούς περιορισμούς των ιατρικών συσκευών. Σε πολλές ιατρικές εφαρμογές, οι μικρές συσκευασίες απαιτούνται για να καλύψουν τις απαιτήσεις μεγέθους για τα μοσχεύματα ή τα όργανα ελέγχου εντατικής. Επομένως, ιατρικό PCBs τείνει να είναι υψηλή πυκνότητα ειδικότητας διασυνδέει PCBs, επίσης γνωστό ως HDI PCBs. Ο ιατρικός πίνακας PCB RF μπορεί επίσης να γίνει με τα εύκαμπτα υποστρώματα που επιτρέπουν στο PCB για να κάμψουν κατά τη διάρκεια της χρήσης, η οποία είναι ουσιαστική και για τις εσωτερικές και εξωτερικές ιατρικές συσκευές. Ο ιατρικός πίνακας PCB RF κρατιέται σε υψηλότερα πρότυπα από τους περισσότερους άλλους τύπους PCB λόγω των ανησυχιών υγείας που συνδέονται με τους. Εκτός από τη συμμόρφωση με τους ακριβείς ιατρικούς κανονισμούς, η επανάληψη και η αξιοπιστία είναι δύο ουσιαστικές ιδιότητες που οι ιατρικοί προμηθευτές PCB πρέπει να επιτύχουν. Οι ιατρικές εφαρμογές PCB αυξάνονται τόσο γρήγορα όσο η ίδια η βιομηχανία ιατρικών συσκευών. Μερικές από τις πιό κοινές ιατρικές εφαρμογές πινάκων PCB RF περιλαμβάνουν:

1. Όργανα ελέγχου: Προσωπικά και όργανα ελέγχου υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων ελέγχου γλυκόζης αίματος, των οργάνων ελέγχου ποσοστού καρδιών και πίεσης του αίματος, και περισσότερων.
2. Επιστημονικά όργανα: Η ιατρική έρευνα χρησιμοποιεί έναν μεγάλο αριθμό επιστημονικών οργάνων για να μελετήσει τις ασθένειες και να εξετάσει τα αποτελέσματα των ασθενών. Αυτοί περιλαμβάνουν τα ηλεκτρονικά μικροσκόπια, φωτόμετρα, και συστήματα ελέγχου γεννητριών και συμπιεστών, μεταξύ άλλων.
3. Όργανα ελέγχου: Προσωπικά και όργανα ελέγχου υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων ελέγχου γλυκόζης αίματος, των οργάνων ελέγχου ποσοστού καρδιών και πίεσης του αίματος, και περισσότερων.

 

 

Ικανότητες PCB και τεχνική προδιαγραφή

 

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm


 

Προηγμένος εξοπλισμός κατασκευής PCB και συνελεύσεων PCB

 

CESGATE έχει εισαγάγει τα προηγμένα μηχανήματα από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, γερμανικά και το Ισραήλ για να βελτιώσει την παραγωγή και την τεχνική δυνατότητά μας. Έχουμε θέσει σε ένα μεγάλο παράδειγμα τον τομέα PCB της δοκιμής ελέγχων πετάγματος, που θάβεται και τυφλό μέσω και της ειδικής ελεγχόμενης σύνθετης αντίστασης. Έχουμε ένα υψηλής ανάπτυξης τμήμα Ε&Α που έχει βοηθήσει το εργοστάσιό μας να παραγάγει επιτυχώς το μηχανικό μικροϋπολογιστή μέσω, τη σύνθετη αντίσταση υψηλής πυκνότητας και HDI.

 

Κύκλωμα 2 πλαισιωμένη σειρά 80280CM μητρικών καρτών TX RX ECS PCB DetDection 0Κύκλωμα 2 πλαισιωμένη σειρά 80280CM μητρικών καρτών TX RX ECS PCB DetDection 1Κύκλωμα 2 πλαισιωμένη σειρά 80280CM μητρικών καρτών TX RX ECS PCB DetDection 2Κύκλωμα 2 πλαισιωμένη σειρά 80280CM μητρικών καρτών TX RX ECS PCB DetDection 3Κύκλωμα 2 πλαισιωμένη σειρά 80280CM μητρικών καρτών TX RX ECS PCB DetDection 4Κύκλωμα 2 πλαισιωμένη σειρά 80280CM μητρικών καρτών TX RX ECS PCB DetDection 5Κύκλωμα 2 πλαισιωμένη σειρά 80280CM μητρικών καρτών TX RX ECS PCB DetDection 6

FAQ

Q: Μπορούμε να επιθεωρήσουμε την ποιότητα κατά τη διάρκεια της παραγωγής;
CESGATE: Ναι, είμαστε ανοικτοί και διαφανείς σε κάθε διαδικασία παραγωγής με τίποτα που κρύβει. Καλωσορίζουμε τον πελάτη επιθεωρούμε τη διαδικασία παραγωγής και τον έλεγχό μας στο εσωτερικό.
Q: Αυτό που απαιτείται για την αναφορά PCB & PCBA;
CESGATE: Για το PCB: Το αρχείο Gerber και οι τεχνικές απαιτήσεις (το υλικό, μέγεθος, επιφάνεια τελειώνει την επεξεργασία, το πάχος χαλκού, το πάχος πινάκων) και η ποσότητα εσείς χρειάζονται.
Για PCBA: Αρχεία προαναφερθε'ντα, αρχείο BOM, επιλογών και θέσεων.
Q.Shipping κόστος;
CESGATE: Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από τον προορισμό, βάρος, που συσκευάζει το μέγεθος των αγαθών. Παρακαλώ μας ενημερώστε εάν μας χρειάζεστε για να σας αναφέρετε τα έξοδα αποστολής.
Q: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής σας (MOQ);
CESGATE: MOQ μας είναι PC 1, είμαστε σε θέση να χειριστούμε τη μικρή καθώς επίσης και μεγάλη παραγωγή όγκου με την ευελιξία.

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kevin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344