Να στείλετε μήνυμα

Μικτή διηλεκτρική πολυστρωματική αμόλυβδη ΕΠΙ 3 1.6mm συνελεύσεων PCB πρωτοτύπων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CESGATE
Πιστοποίηση: UL, IATF16949, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS (κανένα MOQ)
Τιμή: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB: Συσκευασία κενού / PCBA: Συσκευασία ESD
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 13kk συγκολλώντας σημείο/ημέρα
Όνομα προϊόντων: Υπηρεσία συνελεύσεων PCB ΕΠΙ 3 Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Αμόλυβδος
Ελάχιστο πακέτο: 03015 Γραμμή Παραγωγής SMT: 14
Εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών: Πλαστικοποιητής FUJI NXT3/XPF Υλικό: FR4/M4/M6/Rogers/TU872/IT968
Δοκιμή: AOI/SPI/XRAY/Επιθεώρηση πρώτου άρθρου Εξουσιοδότηση: 3 μήνες
Υψηλό φως:

Μικτή διηλεκτρική πολυστρωματική ΕΠΙ 3 1.6mm PCB

,

Μικτή διηλεκτρική πολυστρωματική ΕΠΙ 3 1.6mm συνελεύσεων PCB

,

Πολυστρωματική συνέλευση 1.6mm PCB

 

Αναμιγνύω-διηλεκτρική multialyer αμόλυβδη ΕΠΙ 3 υπηρεσία 1.6mm συνελεύσεων PCB cOem

 

 

Εξοπλισμοί παραγωγής

CESGATE είναι εξοπλισμένο με τον κεντρικό κλιματισμό, τη σταθερή θερμοκρασία και την αποθήκη εμπορευμάτων υγρασίας, το δωμάτιο ντους αέρα, την αντιστατική επεξεργασία, κ.λπ. που εξοπλίζονται με το νέο εισαγόμενο Φούτζι XPF, NXT3, αυτόματη μηχανή εκτύπωσης κολλών ύλης συγκολλήσεως, reflux ζώνης δέκα θερμοκρασίας φούρνος, συγκόλληση κυμάτων, επιθεώρηση άρθρου AOI/SPI/XRAY/First. CESGATE εργασίες καλά στην υπηρεσία συνελεύσεων μεγάλης ακρίβειας, PCB υψηλός-πολυπλοκότητας, και τις πράξεις στην παραγωγή της εξαιρετικά-σύνθετης υπηρεσίας συνελεύσεων PCB.

 


Ποιοτικός έλεγχος συνελεύσεων SMT

 • AOI: Ανιχνεύστε τα διάφορα προβλήματα μετά από την τοποθέτηση: βραχυκύκλωμα, υλική διαρροή, πολικότητα, μετατόπιση, λανθασμένα μέρη
 • Ακτίνα X: Ανίχνευση ανοικτών κυκλωμάτων και βραχυκυκλώματος BGA, QFN και άλλων συσκευών
 • Συγκολλητικό χαρτόνι: Η δοκιμή εάν η θέση τοποθέτησης SMT είναι σωστή, μειώνει πολύ το δοκιμαστικό χρόνο παραγωγής SMT και τα απόβλητα των συστατικών, και εξασφαλίζει αποτελεσματικά την ποιότητα SMT
 • Ευφυής ανιχνευτής πρώτος-κομματιού: ανιχνεύει τα λανθασμένα υλικά, τα ελλείποντα μέρη, την πολικότητα, τον προσανατολισμό, την οθόνη μεταξιού, κ.λπ., που χρησιμοποιούνται κυρίως στην ανίχνευση του πρώτος-κομματιού έναντι της χειρωνακτικής ανίχνευσης, η ακρίβεια είναι υψηλότερη και η ταχύτητα αυξάνεται από 50%+
 • SPI-αυτόματος τρισδιάστατος μετρητής πάχους κολλών ύλης συγκολλήσεως: Ανιχνεύει τα διάφορα ποιοτικά προβλήματα εκτύπωσης κολλών ύλης συγκολλήσεως όπως η απώλεια της εκτύπωσης, του λιγότερου κασσίτερου, περισσότερου κασσίτερου, του συνεχούς κασσίτερου, του όφσετ, της φτωχής μορφής, της ρύπανσης επιφάνειας πινάκων, κ.λπ.

 

Επιχείρηση Descripiton:
 
CESGATE εστιάζει στη μιας στάσης υπηρεσία όπως την έρευνα και την ανάπτυξη του δείγματος που κάνουν, υπηρεσία συνελεύσεων PCB batch, δοκιμή:

 1. Γραμμή παραγωγής SMT: 14 γραμμές παραγωγής SMT.
 2. Εξοπλισμοί υψηλών σημείων: Επιθεώρηση άρθρου του ΦΟΎΤΖΙ XPF, NXT3, AIMEX, AOI/SPI/XRAY/πρώτος, κ.λπ.
 3. Πλήρης υλική επιλογή BOM: περισσότερα από 60.000 είδη κοινών ηλεκτρονικών συστατικών είναι στο απόθεμα.
 4. Γρήγορη παράδοση: 8 ώρες της επισπευμένης παράδοσης, με ένα ακριβές ποσοστό παράδοσης περισσότερο από του 95% μέσα σε 48 ώρες.
 5. Ελάχιστος τοποθετήστε: 03015,01005,0201,0402.
 6. Μιας στάσης πλατφόρμα καινοτομίας υλικού: Επεξεργασία PCB, συνέλευση, συστατική επιλογή.

 
Εξοπλισμοί παραγωγής:
 
CESGATE είναι εξοπλισμένο με τον κεντρικό κλιματισμό, το δωμάτιο ντους αέρα, την αντιστατική επεξεργασία, τη σταθερή θερμοκρασία και την αποθήκη εμπορευμάτων υγρασίας, κ.λπ. που εξοπλίζονται με το νέο εισαγόμενο Φούτζι XPF, NXT3, αυτόματη μηχανή εκτύπωσης κολλών ύλης συγκολλήσεως, reflux ζώνης δέκα θερμοκρασίας φούρνος, συγκόλληση κυμάτων, επιθεώρηση άρθρου AOI/SPI/XRAY/First.
 
CESGATE είναι ιδιαίτερα καλό στην υπηρεσία συνελεύσεων μεγάλης ακρίβειας, PCB υψηλός-πολυπλοκότητας, και έχει την πραγματική απόδοση στην παραγωγή εξαιρετικά-σύνθετου PCBAs.
 
Ποιοτικός έλεγχος συνελεύσεων SMT:
 

 1. Συγκολλητικό χαρτόνι: Η δοκιμή εάν η θέση τοποθέτησης SMT είναι σωστή, μειώνει πολύ το δοκιμαστικό χρόνο παραγωγής SMT και τα απόβλητα των συστατικών, και εξασφαλίζει αποτελεσματικά την ποιότητα SMT
 2. Ευφυής ανιχνευτής πρώτος-κομματιού: ανιχνεύει τα λανθασμένα υλικά, τα ελλείποντα μέρη, την πολικότητα, τον προσανατολισμό, την οθόνη μεταξιού, κ.λπ., που χρησιμοποιούνται κυρίως στην ανίχνευση του πρώτος-κομματιού έναντι της χειρωνακτικής ανίχνευσης, η ακρίβεια είναι υψηλότερη και η ταχύτητα αυξάνεται από 50%+
 3. SPI-αυτόματος τρισδιάστατος μετρητής πάχους κολλών ύλης συγκολλήσεως: Ανιχνεύει τα διάφορα ποιοτικά προβλήματα εκτύπωσης κολλών ύλης συγκολλήσεως όπως η απώλεια της εκτύπωσης, του λιγότερου κασσίτερου, περισσότερου κασσίτερου, του συνεχούς κασσίτερου, του όφσετ, της φτωχής μορφής, της ρύπανσης επιφάνειας πινάκων, κ.λπ.
 4. AOI: Ανιχνεύστε τα διάφορα προβλήματα μετά από την τοποθέτηση: βραχυκύκλωμα, υλική διαρροή, πολικότητα, μετατόπιση, λανθασμένα μέρη
 5. Ακτίνα X: Ανίχνευση ανοικτών κυκλωμάτων και βραχυκυκλώματος BGA, QFN και άλλων συσκευών.

 
Προδιαγραφή:

 

Αριθ. Στοιχεία Ικανότητες
1 Στρώματα 2-68L
2 Μέγιστο μέγεθος κατεργασίας 600mm*1200mm
3 Πάχος πινάκων 0.2mm6.5mm
4 Πάχος χαλκού 0.5oz-28oz
5 Ελάχιστα ίχνος/διάστημα 2.0mil/2.0mil
6 Ελάχιστο τελειωμένο άνοιγμα 0. 10mm
7 Μέγιστο πάχος στην αναλογία διαμέτρων 15:1
8 Μέσω της επεξεργασίας Μέσω, μέσω, μέσω στο μαξιλάρι, χαλκός μέσα μέσω…
9 Η επιφάνεια τελειώνει/επεξεργασία HASL/HASL αμόλυβδος, χημικός κασσίτερος, χημικός χρυσός, χρυσοί ασήμι Inmersion βύθισης/χρυσός, Osp, χρυσή επένδυση
10 Υλικό βάσεων FR408 FR408HR, PCL-370HR IT180A, Megtron 6 (Panasonic) Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Αρλόν/φύλλο πλαστικού Nelco με το υλικό FR-4 (συμπεριλαμβανομένης της μερικής υβριδικής τοποθέτησης σε στρώματα Ro4350B με FR-4)
11 Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple.Matte πράσινος. Ο Μαύρος μεταλλινών
12 Εξεταστική υπηρεσία AOI, ακτίνα X, πετώ-έλεγχος, δοκιμή λειτουργίας, πρώτος ελεγκτής άρθρου
13 Σκιαγράφηση Punching Δρομολόγηση, β-ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Ελάχιστο μηχανικό άνοιγμα 0.1mm
17 Ελάχιστο άνοιγμα λέιζερ 0.075mm

 


Μικτή διηλεκτρική πολυστρωματική αμόλυβδη ΕΠΙ 3 1.6mm συνελεύσεων PCB πρωτοτύπων 0Μικτή διηλεκτρική πολυστρωματική αμόλυβδη ΕΠΙ 3 1.6mm συνελεύσεων PCB πρωτοτύπων 1Μικτή διηλεκτρική πολυστρωματική αμόλυβδη ΕΠΙ 3 1.6mm συνελεύσεων PCB πρωτοτύπων 2Μικτή διηλεκτρική πολυστρωματική αμόλυβδη ΕΠΙ 3 1.6mm συνελεύσεων PCB πρωτοτύπων 3


 

 

FRQ

 

Q: Ποια είναι η πολιτική επιθεώρησής σας; Πώς ελέγχετε την ποιότητα;
CESGATE: Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων PCB, η επιθεώρηση ελέγχων πετάγματος χρησιμοποιείται συνήθως τα ηλεκτρικά κοu'φώματα, αυτόματη οπτική επιθεώρηση (AOI), μέρη BGA ακτινοσκοπούν την επιθεώρηση, την πρώτη επιθεώρηση άρθρου (FAI) κ.λπ.
Q: Ποια υπηρεσία έχετε;
CESGATE: Παρέχουμε τη με το κλειδί στο χέρι λύση συμπεριλαμβανομένου RD, την επεξεργασία PCB, SMT, την τελική συνέλευση, τη δοκιμή και άλλη προστιθεμένης αξίας υπηρεσία.
Q: Ποια είναι τα κύρια προϊόντα των υπηρεσιών PCB/PCBA σας;
CESGATE: Οι υπηρεσίες PCB/PCBA μας είναι κυρίως για τις βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής, αυτοκίνητης, ενέργειας, δοσολογία/μετρήσεις, καταναλωτικά ηλεκτρονικά.
Q: Είναι CESGATE ένα εργοστάσιο ή εμπορική επιχείρηση;
CESGATE: CESGATE είναι ένα εργοστάσιο με το εργοστάσιο PCB που βρίσκεται στα εργοστάσια συνελεύσεων Senzhen και SMT και σε Shenzhen και σε Chengdu.
Q: Μπορούμε να επιθεωρήσουμε την ποιότητα κατά τη διάρκεια της παραγωγής;
CESGATE: Ναι, είμαστε ανοικτοί και διαφανείς σε κάθε διαδικασία παραγωγής με τίποτα που κρύβει. Καλωσορίζουμε τον πελάτη επιθεωρούμε τη διαδικασία παραγωγής και τον έλεγχό μας στο εσωτερικό.
Q: Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε οι πληροφορίες ότι μας δεν πρέπει να αφήσουν τον τρίτο για να δουν το σχέδιό μας;
CESGATE: Είμαστε πρόθυμοι να υπογράψουμε την επίδραση NDA με τοπικό νόμο και την υπόσχεση πελατών το δευτερεύοντα να κρατήσουν τα στοιχεία πελατών στο υψηλό εμπιστευτικό επίπεδο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sia

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618349393344

WhatsApp : +8618349393344