Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Sia Li

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18349393344

WhatsApp : +8618349393344

Ποια είναι τα προβλήματα με το PCB στο υγρό περιβάλλον;

August 16, 2022

Στο υγρό περιβάλλον, ο πίνακας κυκλωμάτων PCB είναι επιρρεπή σε διάφορα προβλήματα, όπως το βραχυκύκλωμα, το ανοικτό κύκλωμα σημάτων πινάκων κυκλωμάτων, κ.λπ., αυτά τα ελαττώματα υπάρχουν. Πώς να κρίνει την υγρασία πινάκων κυκλωμάτων PCB;

 


Εάν ο πίνακας PCB χρησιμοποιείται σε ένα υγρό περιβάλλον, ο αέρας περιέχει πολλή υγρασία. Όταν η υγρασία είναι πάρα πολύ υψηλή, θα μετατραπεί σε σταγονίδια νερού και θα αφορήσει το PCB, και οι πτώσεις που αφορούν το PCB θα αφορήσουν το PCB. Όταν διαδίδονται έξω, συνδέονται με τις καρφίτσες ή τα τυπωμένα καλώδια των ηλεκτρονικών συστατικών.

 


Η τυπωμένη γραμμή είναι υγρή με τα σταγονίδια νερού, ειδικά όταν η γραμμή μετάδοσης σημάτων είναι μικρή. Μετά από να ενυδατώσει για μια χρονική περίοδο, το τυπωμένο καλώδιο μπορεί να φορμαρίσει και να σπάσει, αναγκάζοντας τον πίνακα για να μην τρέξει τη δεύτερη φορά τίθεται στην εργασία.

 


Υπάρχουν τρεις αιτίες του ελαττώματος υγρασίας στον πίνακα κυκλωμάτων:


1, η αλλαγή των παραμέτρων κυκλωμάτων στις πρώτες θέσεις πινάκων κυκλωμάτων PCB στην αποτυχία πινάκων PCB


2. Το κύκλωμα στον πίνακα κυκλωμάτων PCB είναι στο κράτος βραχυκυκλώματος, με συνέπεια την αποτυχία του πίνακα κυκλωμάτων PCB


3. Η γραμμή επεξεργασίας ή μετάδοσης σήματος πινάκων κυκλωμάτων PCB είναι σπασμένη, με συνέπεια την αποτυχία πινάκων PCB.